ДОБЪР ДЕН !!!

C нaстъпването нa нaй-cвeтлия християнски пpaзник – ВЕЛИКДЕН, пoжeлaвaм нa вcички пpиятeли дa ca здpaви, щacтливи и благословени!
Нeкa в дyшaтa Ви гpee cвeтлинaтa нa бoжecтвeнoтo, а сърцата Ви бъдат изпълнени с любов и доброта!
Подарявам Ви слънчеви усмивки, много пъстрота, вдъхновена красота и свежи идеи, събрани в шепичка ЛЮБОВ!
Светли, благословени и весели празници!

При мен нещата се поусложниха малко ....вече 5 дни съм с хипертонична криза (190/110) бяха най-високите стойности ....два пъти посетихме спешното ,аз си вземам хапчеето ,но какво стана така и не мога да си обясня ???!!! Сега вече четвърти ден меря по два пъти сутрин и вечер и в сряда на обяд да е йив и здрав съпруга ми ,ми уговори преглед при най-добрия кардиолог ,за който се чака от 6 м. до ....почти година ....случайно вчера са обядвали при него и е уговорил всичко ....Но да оставя болейките настрана ,че днес милата ми майчица има Рожден ден !!!

ДА МИ Е ЖИВА ,ЗДРАВА И ТОВА ,КОЕТО Е ЦЯЛ ЖИВОТ ЗА НАС .....ЕДНА ПТИЧКА ,СПОКОЙНА ПРИЮТИЛА ДЕЦАТА СИ ,ДАЛЕЧ ОТ ВСИЧКО ЛОШО !!!!!!

лЕК И КРАСИВ ОСТАТЪК ОТ ДЕНЯ !!!