Здравейте,момичета:) Не съм поспаланка, пуснах компа по-късно днес. Станах с усмивка- животът е прекрасен без диабет, а и по принцип си е прекрасен. Веднага направих гимнастиката и чак после кафенце, така се зареждам от сутринта с енергия.
Йоанка, градинка на мен много ми хареса, точно така си го представям в моето дворче, градинка с цветя и с дървета и едно място само с тревичка, даже си представям как босичка си газя из тревичката. А защо не и едно басейнче, тази част , която е на снимката на парцела с дърветата ще я оставя така, това ще е градината, парцелът е голям ,има да се вихря с градинки, вече съм направила разпределение кое къде ще е.Около къщата е много зелено при теб, и на мен ми харесва ,че няма огради. А цветята са много нежни и на мен на малки маргаритки ми приличат:)
Ани,много хубава снимка сред природата. Как се казват кученцата? Това на снимката е женско, нали така?
Дидка , в петък ли е прегледа? Ще стискам палци:)
Танче, и аз ще мия прозорци,и това не обичам да правя, разбира се:) Като измия два прозореца се шегувам с мъжа ми и му казвам-останалите догодина:):):)
Влади, чудесна идея за facebook, ще ви пратя на всички на лични:)
Кате, оздравявай,мила:)
момичета, до скоро:)

:)