Здравейте в събота !!!!
Днес от сутринта липсвам .... наготвих снощи и днес го ударих на живот ,че и от това имамае нужда ....
Моята приятелка от Варна днес е рожденничка ,да ми е жива и здрава и все така да се уважаваме ..... и да е много шастлива !!!
оставих се напълно в нейните ръце и добре направих ..... програмата интересна от самото начало ...... решихме да излезем извън града и да посетим някое любимо кътче на острова с хубав плаж .... отидохме точно отсреща срещу плажа с черните камъчета ,че е по-топла водата ,за мен бе лееееко хладничка ,но моята приятелка ,кято е на "ти " с морето като коренячка варненка сподели ,че тая температура на водата ,която бе днес обикновено е от най-топлите за Варна ,виж за по-на юг си е друго .....
Очакваше ни полупразен плаж ,но едно предимство е ,за да можем да изберем чадъри и щезлонги точно до морето ,не се плаща нищо ,просто поръчахме по едно фредокапучино ..... и без да искам се сетих ,че в Бг трябваше да платя за тази необходимост , а не лукс .Тук ,заради гъбички никой не си слага хавлията директно на пясъка ,или ползваме вид мушами или шезлонги .... подробности ,но всичко си играе роля ....
Опънах се и прецених ,че цял ден мога да остана в това състояние !!!
децата големи ,поотраснаха и не съм нащрек както бе преди време .... спокойно мога да използвам времето за почивка или четене на приятна книга ,имаше и интернет ,но мерси исках спокойствие , аимах и хубава компания .
децата играха на воля ,изкарахме чудесно и правим програма за следващия път отсега .....
Една две снимки за да съм и със снимков материал ..... никой не иска да се снима междудругото ....

За фотограф не ставам .... но идеята бе моя ,краката също .... и част от масата ,която последва след огромната пица на плажа ,,,,,
калмари ,салатка и .... какво ли не и студена бира ,разбира се с 0% алкохол Амстел .... и това не бях чувала .... най съм много назад ...

Успях да издебна Стелиош и да го щракна .... не е от най- добрите ,но времето е наше ..... ще успея някой ден ...цяло лято е пред нас !!!

Това долу-горе при мен .... звръщам се в действителността и смятам да свърша нещо из къщи .....
Утре трябва да приготвя една торта за един наш приятел ..... но я правя с удоволствие ,защото не е нещо сложно ,пък и се чувствам задължена към тях ....
Приятна вечер на всички ,
МИЛЕ ,приятна и спокойна почивка ти желая ,да си починеш !!!!
АНИ да прекарате добре и леко пътуване !!!
На всички останали ,благодаря и приятна вечер !!!!
НИНКА чувствата ти са взаимни !!!! Love you !!!!

Нищо на този свят не е случайно!
Най-голямата грешка на човека е, че се опитва да изкара от главата си това, което не излиза от сърцето му!