Кате, не съм се засегнала. Мислех ,че казваш ,че може от това да е болката и да съм разтегнала нещо на йогата. Това е първото , което попита личната лекарка вчера. И далеч не е изключено по принцип, просто в случая не е:) Миналата година се контузих сериозно на йогата, защото се пресилих на едно упражнение, три седмици не можех да си въртя врата:):):)
Мъжът ми много се смя за човечето и пружинката, каза, че съм точно такава:):)
Аз днес освен разходка при котенцето, се опитвам упорито да творя. От половин час плета нещо като охльов по собствена фантазия, ама крайния резултат ми наподобява нещо прегазено от валяк без конкретна форма, явно трябва да се постарая повече. Поръчах си нови картони за картичките и нямам търпение да дойдат, вкъщи ще летят малки боклучета от рязаното, ех, и като дете така правех и сега съм си същата.
Гинче, благодаря ти, вече съм много, много по-добре, вече тичам наоколо и умувам накъде да пътуваме събота и неделя:) Много харесвам Пловдив. Често ходим. Скоро имаше и тийм билдинг на мъжа ми там и аз разбира се с него.

Две мои любими снимки, които съм правила там.
Вкъщи е парник, много топъл апартамент, но аз обичам жегата. Котаракът обаче го гледам ,че му е топличко и се е изпънал на плочките и търси някакво течение.