При нас също валя и то доста,сега е приятно, облачно и всеки момент ще капне пак,
чакаме го този дъжд заради водата все още сме на режим добре,че съм на първият етаж и почти не спира у нас

Иле,по водата да ти върви,ще чакаме резултати

Танче,ние с тебе пак ще се трудим,само,че аз тази седмица съм втора смяна

Бони,вее е заела позиции

Дидка,къде си как е Зарко,
Кате,а Тони и поздрави на Митака

Натлка,хайде бягай да го плащаш нета,че сме загубени без него,
няма да имаме връзка с тебе

за тебе почивка няма ли,стягай багажа и дим да те няма

Моите цветя и те са още на терасата,но е остъклена въпреки,че редовно е отворена,но не мисля още да ги прибирам.
На всички момичета прекрасни сте,БЛАГОДАРЯ ВИ,че ви има

Прекрасен есенен месец с аромат на диви кестени и усмивки , специално за вас..
Имате на разположение един ''златен'' месец.
От вас зависи какво ще направите с него.
Така че,насладете се на всеки момент,преди да стане недостижим.
ПРЕКРАСЕН ЗЛАТЕН ОКТОМВРИ!

!
 ! !
 ! !
 !

беше ми доста притеснено и тази информация премина от едното ми ухо през другото
 беше ми доста притеснено и тази информация премина от едното ми ухо през другото   

.Таничка,не съжалявай мила,пак ще поспиш,явно си доста уморена.Дидка,нямам думи,какво се случва при вас,лошото е,че ти страдаш от всичко това,а за Зари си е болка и неразположение,дано скоро се оправи детето и да сте спокойни,на фона на всичко около вас не смея да пиша за Тони,преди малко се прибраха,бяха у нас - добре са,става все по - послушен,което ме радва много.Мили момичета,пожелавам ви спокойна и лека вечер!!!
 .Таничка,не съжалявай мила,пак ще поспиш,явно си доста уморена.Дидка,нямам думи,какво се случва при вас,лошото е,че ти страдаш от всичко това,а за Зари си е болка и неразположение,дано скоро се оправи детето и да сте спокойни,на фона на всичко около вас не смея да пиша за Тони,преди малко се прибраха,бяха у нас - добре са,става все по - послушен,което ме радва много.Мили момичета,пожелавам ви спокойна и лека вечер!!!