Добър вечер и от мен ,малко накъсничко,но и да имам желанието да се включа когато си поискам поне при мен е малко трудно осъществимо .....за един компютър се борят всички в къщи

.....малки ,големи и по-големи ......иначе всички други технологии (лаптоп ,телефони и игри са донякъде желани ) Аз освен оттук не мога да пиша от другаде , повечето от приятелите ми във Фб си мислят ,че щом е включен съм на линия и ми пишат .....да ,ама не ....той е включен ,а аз се вихря в кухнята или домакинствам .....какво да се прави нека се шашка народа как успявам и да съм вътре ,и да съм приготвила толкова неща .....ами това е то българската домакиня ,намира време за всичко ....това разбира се в страната на шегата ....

Днес ,ставайки сутринта си помислих ,че съм малко по-добре ...и замесих едни козуначени кифлички .....не се узорих кой знае колко ,но ......досега бях в хоризонтално положение и имам чувството ,че още повече ме разболява това нищоправене ???!!! Голяма тъпотия как има хора ,които по цял ден им се лежи ,не мога да си обясня ....дано отшуми,че не е за мен ...не толкова болката ,а това търкаляне от легло на легло .... Дотук за мен ....сега да отдам и аз почтено място на днешния ден.....
Днес е Черешова задушница, която се отбелязва в съботния ден преди големия християнски празник Петдесетница.
Вселенска задушница се прави от всички православни църкви по света, а в България се нарича "Черешова" по името на най-популярния плод в това време на годината.
Нека днес сведем глава в памет на починалите.
Да запалим свещички за тези, които ни обичат, пазят и се молят за нас отгоре, за Любовта им!
МИР НА ДУШИТЕ ИМ!

Не забравяйте, че това, което сте, е благодарение на мислите, които властват в съзнанието ви... затова ви пожелавам само хубави мисли да изпълват душата ви, да правите само това, което обичате и да се радвате на всеки вълшебно уловен миг! Прекрасен уикенд, приятели!

ВЛАДИ ,БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО !!! „ ВИНАГИ ВЯРВАМЕ, ЧЕ:
Някой друг знае отговора,
Някое друго място е по-добро,
Някое друго време ще е по-различно.
ИСТИНАТА Е ЕДНА:
Никой друг не знае отговора,
Никое друго място не е по-добро,
Всичко вече е различно.
САМО ВЪТРЕ В СЕБЕ СИ:
Ти знаеш отговора,
Ти знаеш кой си,
Ти знаеш какво искаш.“ ........ Аз също ...приятна и красива съботна вечер !!!!