Как тече денят на Веселите готвачи? - Юни '10
- PassionFlower
- магьосник в кухнята 
- :: 352 рецепти от PassionFlower
- :: 1554 снимки от PassionFlower
- Контакти:
здравей
Ами не съм писала от тогава - да, защото не ми беше до нищо - дори до бал не ми беше. Разделихме сме с моя точно преди бала а живеехме заедно и всичко беше перфектно.. и сега сме разделени, но поне аз малко се съвзех. Балът беше чуден.Снимки съм добавила в моите снимки. Матурите минаха, дипломирането също. На матурата по български изкарах много добър 5 и 15, а на матурата по френски Добър 4 и 30. Доволна съм много. Дипломата за средното ми образование е много добър 5, а балообразуващите ми оценки за две 6-ци. От утре започва приемането на документи за кандидатстване. Аз днес ходих да си подновявам личната карта, защото юли месец заминавам за Палма - малко на почивка от всички напрегнати ситуации. Лек ден на всички. 

http://rusianamihailova.blogspot.com.es/
						- gabi_2000
- виртуоз с тиган 
- :: 4 рецепти от gabi_2000
- :: 38 снимки от gabi_2000
- ivkaa75
- магьосник в кухнята 
- :: 4 рецепти от ivkaa75
- :: 3 снимки от ivkaa75
- gabi_2000
- виртуоз с тиган 
- :: 4 рецепти от gabi_2000
- :: 38 снимки от gabi_2000
- Aliana
- магьосник в кухнята 
- :: 625 рецепти от Aliana
- :: 2132 снимки от Aliana
- Контакти:
Бони, да ти е живо и здраво детето, да е щастлив и късметлия!

Роси, мила, поздравления за успехите! Не съм се съмнявала в теб!
 Не съм се съмнявала в теб!
За раздялата - каквото и да ти кажа, едва ли ще облекчи състоянието ти. Но все пак : гледай напред, наслади се на времето с майчето ти в Палма, опитай се да се отърсиш от болезненото. Все пак това са нещата от живота - и всеки край дава шанс на ново начало Горе главата
 Горе главата  

Роси, мила, поздравления за успехите!
 Не съм се съмнявала в теб!
 Не съм се съмнявала в теб!За раздялата - каквото и да ти кажа, едва ли ще облекчи състоянието ти. Но все пак : гледай напред, наслади се на времето с майчето ти в Палма, опитай се да се отърсиш от болезненото. Все пак това са нещата от живота - и всеки край дава шанс на ново начало
 Горе главата
 Горе главата  
www.facebook.com/artandhobby
						- i4eto3421
- магьосник в кухнята 
- :: 89 рецепти от i4eto3421
- :: 507 снимки от i4eto3421
Makaweli да ти е живо и здраво момчето.Много успехи и здраве.  

Роси,много съжалявам за това,което си преживяла.Горе главата.Знам,че да се каже е лесно ,но ще видиш,че с времето всичко ще се оправи.Преди 1 година бях много,наистина много щастлива,нищо не ми липсваше и изведнъж колетото на живота се завъртя.От високо в облаците е много тежко да паднеш.............И ето,че измина малко повече от 1 година и колелото реши пак да се завърти......започвам да летя като знам,че някой ден пак ще падна.
 като знам,че някой ден пак ще падна.
Стискам ти палци

Роси,много съжалявам за това,което си преживяла.Горе главата.Знам,че да се каже е лесно ,но ще видиш,че с времето всичко ще се оправи.Преди 1 година бях много,наистина много щастлива,нищо не ми липсваше и изведнъж колетото на живота се завъртя.От високо в облаците е много тежко да паднеш.............И ето,че измина малко повече от 1 година и колелото реши пак да се завърти......започвам да летя
 като знам,че някой ден пак ще падна.
 като знам,че някой ден пак ще падна.Стискам ти палци

- i4eto3421
- магьосник в кухнята 
- :: 89 рецепти от i4eto3421
- :: 507 снимки от i4eto3421
- Stedi
- магьосник в кухнята 
- :: 29 рецепти от Stedi
- :: 64 снимки от Stedi
- Makaweli
- магьосник в кухнята 
- :: 66 рецепти от Makaweli
- :: 908 снимки от Makaweli
- Makaweli
- магьосник в кухнята 
- :: 66 рецепти от Makaweli
- :: 908 снимки от Makaweli
Роси, въобще не съм предполагала че са ти се случили такива неща, когато те попитах. Просто отдавна не беше писала  

Ако се сещаш преди време в една друга тема бях поставила една притча - основният израз в нея беше "Това е добре". Всяко изживяно събитие и случка в живота ни е един урок. От всяко нещо човек се учи. Ако нещата при вас са истински - това би било чудесно, ако ли не - идва следва "следващ урок".
Желая ти едно слънчево и незабравимо лято, а наесен - да си студентка в желания от теб ВУЗ

Ако се сещаш преди време в една друга тема бях поставила една притча - основният израз в нея беше "Това е добре". Всяко изживяно събитие и случка в живота ни е един урок. От всяко нещо човек се учи. Ако нещата при вас са истински - това би било чудесно, ако ли не - идва следва "следващ урок".
Желая ти едно слънчево и незабравимо лято, а наесен - да си студентка в желания от теб ВУЗ

Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.