.Вече закусихме и се приготвяме да излизаме.Днес свекървата има рожден ден и ще ходим да купуваме подарък.Весел и прохладен ден.
 .Вече закусихме и се приготвяме да излизаме.Днес свекървата има рожден ден и ще ходим да купуваме подарък.Весел и прохладен ден.Как тече денят на Веселите готвачи? - Юни '10
- i4eto3421
- магьосник в кухнята 
- :: 89 рецепти от i4eto3421
- :: 507 снимки от i4eto3421
- gigi.2000
- магьосник в кухнята 
- :: 15 рецепти от gigi.2000
- :: 39 снимки от gigi.2000
- tillia
- магьосник в кухнята 
- :: 721 рецепти от tillia
- :: 2770 снимки от tillia
- Контакти:
- tillia
- магьосник в кухнята 
- :: 721 рецепти от tillia
- :: 2770 снимки от tillia
- Контакти:
- gigi.2000
- магьосник в кухнята 
- Sirena
- магьосник в кухнята 
- :: 17 рецепти от Sirena
- :: 171 снимки от Sirena
- ivkaa75
- магьосник в кухнята 
- :: 4 рецепти от ivkaa75
- :: 3 снимки от ivkaa75
- gigi.2000
- магьосник в кухнята 
Привет и от мен!
Не съм сигурна в тази тема ли да пиша или в готварската,но имам проблем.Преди няколко дни синът ми,който е на 9 години,за първи път направи баница с малко моя помощ,и се справи перфектно .Естествено,почерпи половината квартал,и получи куп похвали.И точно тук се появи проблема!Щерката,която е на 5 години,като чу как хвалят брат и,ревна с цяло гърло:"Искам и аз да сготвя нещоооооо,и мене да ме хвалят като Гогоооооо!".А сега де :shock: ...Каква рецепта да измисля,дето да е нужна много малко моя помощ,и да е малък рискът от провал,та детето да се справи и да се почуства гордо?Помагайте,моля ви!Каквото и да ми хрумне досега,все ми се вижда неподходящо в последствие.Ако има топлинна обработка или рязане,ще бъдат моя отговорност,естествено.Но трябва да има и други манипулации,които да са подходящи за малките ръчички.И в крайна сметка,резултата да е годен за консумация
 .Естествено,почерпи половината квартал,и получи куп похвали.И точно тук се появи проблема!Щерката,която е на 5 години,като чу как хвалят брат и,ревна с цяло гърло:"Искам и аз да сготвя нещоооооо,и мене да ме хвалят като Гогоооооо!".А сега де :shock: ...Каква рецепта да измисля,дето да е нужна много малко моя помощ,и да е малък рискът от провал,та детето да се справи и да се почуства гордо?Помагайте,моля ви!Каквото и да ми хрумне досега,все ми се вижда неподходящо в последствие.Ако има топлинна обработка или рязане,ще бъдат моя отговорност,естествено.Но трябва да има и други манипулации,които да са подходящи за малките ръчички.И в крайна сметка,резултата да е годен за консумация  .Когато меся тесто,винаги и давам едно топче да меси и тя,и то поема толкова много брашно,че накрая се превръща в гипсова отливка и тайничко отива в кофата.Значи няма да е тесто...Наистина не мога да го измисля...чакам вашите идеи,и ви благодаря
 .Когато меся тесто,винаги и давам едно топче да меси и тя,и то поема толкова много брашно,че накрая се превръща в гипсова отливка и тайничко отива в кофата.Значи няма да е тесто...Наистина не мога да го измисля...чакам вашите идеи,и ви благодаря  .Да помогнем заедно на бъдещите кулинари да проходят
 .Да помогнем заедно на бъдещите кулинари да проходят  ...
 ...
Весела събота!

Не съм сигурна в тази тема ли да пиша или в готварската,но имам проблем.Преди няколко дни синът ми,който е на 9 години,за първи път направи баница с малко моя помощ,и се справи перфектно
 .Естествено,почерпи половината квартал,и получи куп похвали.И точно тук се появи проблема!Щерката,която е на 5 години,като чу как хвалят брат и,ревна с цяло гърло:"Искам и аз да сготвя нещоооооо,и мене да ме хвалят като Гогоооооо!".А сега де :shock: ...Каква рецепта да измисля,дето да е нужна много малко моя помощ,и да е малък рискът от провал,та детето да се справи и да се почуства гордо?Помагайте,моля ви!Каквото и да ми хрумне досега,все ми се вижда неподходящо в последствие.Ако има топлинна обработка или рязане,ще бъдат моя отговорност,естествено.Но трябва да има и други манипулации,които да са подходящи за малките ръчички.И в крайна сметка,резултата да е годен за консумация
 .Естествено,почерпи половината квартал,и получи куп похвали.И точно тук се появи проблема!Щерката,която е на 5 години,като чу как хвалят брат и,ревна с цяло гърло:"Искам и аз да сготвя нещоооооо,и мене да ме хвалят като Гогоооооо!".А сега де :shock: ...Каква рецепта да измисля,дето да е нужна много малко моя помощ,и да е малък рискът от провал,та детето да се справи и да се почуства гордо?Помагайте,моля ви!Каквото и да ми хрумне досега,все ми се вижда неподходящо в последствие.Ако има топлинна обработка или рязане,ще бъдат моя отговорност,естествено.Но трябва да има и други манипулации,които да са подходящи за малките ръчички.И в крайна сметка,резултата да е годен за консумация  .Когато меся тесто,винаги и давам едно топче да меси и тя,и то поема толкова много брашно,че накрая се превръща в гипсова отливка и тайничко отива в кофата.Значи няма да е тесто...Наистина не мога да го измисля...чакам вашите идеи,и ви благодаря
 .Когато меся тесто,винаги и давам едно топче да меси и тя,и то поема толкова много брашно,че накрая се превръща в гипсова отливка и тайничко отива в кофата.Значи няма да е тесто...Наистина не мога да го измисля...чакам вашите идеи,и ви благодаря  .Да помогнем заедно на бъдещите кулинари да проходят
 .Да помогнем заедно на бъдещите кулинари да проходят  ...
 ...Весела събота!
- ivkaa75
- магьосник в кухнята 
- :: 4 рецепти от ivkaa75
- :: 3 снимки от ivkaa75
Иве,аз си мисля,че може малката принцеса да направи сандвичи,по точно ти да ги намажеш с пастет или масло ,а тя да ги украси, може да ги направи като лице с очички ,носле и устенца(дъщеря ми като беше на нейната възраст правеше такива аз и показвах и тя се захващаше,много се хвалеше и радваше).Също си мисля,че може да и дадеш да намаже по точно украси една торта от готови блатове,със сметана и нареди плодове.Друго не се сещам но ако се сетя ще пиша.
Хубаво е,че децата ти имат желание 

,на тях.
 ,на тях.

Хубаво е,че децата ти имат желание

,на тях.
 ,на тях.- Aliana
- магьосник в кухнята 
- :: 625 рецепти от Aliana
- :: 2132 снимки от Aliana
- Контакти:
Иве, моят син има понякога проблясъци да иска да се занимава, но най-често по неволя, когато ме няма, си е измислял разни лесни неща. Ето тук една негова идея http://www.receptite.com/recepta.php?r=8100

www.facebook.com/artandhobby