Миленка, докато напиша да стягаш багажа и да идваш, то и при вас заваля, но чух по новините, че във Варна ситуацията е много по-тежка, "благодарение" на силния вятър. Хайде, идвай ми на гости - тук поне е тихо. Много снежно, студено, но без вятър.
И за
Makaweli се сетих, щом съобщиха са сложната ситуация в Русе, но добре, че вятърът е поутихнал.
Имаме си истинска зима, лошото е само, че прогнозата за следващите дни е за много ниски температури.
Аз оставих колата (ходя пеша), че при нас вътрешните улици не се почистват и вероятността да успея да се прибера е нулева.
Приятно ми беше да се разхождам в тази бяла приказка, но температурите бяха човешки, а сега ако падне до
-19 (както прогнозират) не знам как ще е.
Magi71, браво за инициативата - наистина човек се чувства зареден с особен вид енергия, правейки добро.
Sladki64e, радвам се, че съм внесла малко зимна емоция и снимките са ти харесали. Бързо оздравяване. И мен днес ме освободиха от работа, но нали си имам връзки
Sirena,
Makaweli, благодаря за кафе-поканата - сядам с вас (вие сте от ранобудните

). Днес ще си го пия бавно и с наслаждение.
Пожелавам ви бързо търкулване на последния работен ден за седмицата и много, много приятни събота и неделя.
П.С. Всяка година за три дни в края на януари Перник се маскира, превръща се в европейската столица на кукерите и сурвакарите. Причината за превъплъщението е Международният фестивал на маскарадните игри "Сурва", който се провежда всяка година. От 27 до 29 януари 2012 г. ще се проведе неговото 21-во издание.
Чувствайте се поканени!