Привет весели хора

!
Радвам се че успявам да ви развеселя,но аз лично си мисля че положението бе леко плачевно.Защо ли?Защото вчера живях с мисълта че е петък почти през целия ден а от горе на всичко ми се случваха все странни неща.Няма да ви разказвам че то си е дълга история,а мисля че тук не му е и мястото,но мога да ви уверя че беше много странен ден.Когато видях че и elti се е объркала и леко ми олекна( без да те обиждам elti).Както и да е добре че имах малко мерлуза във фризера та е пекнах и с останалата скумрия Ропотамо от обяд завършихме вечерята успешно :oops: ...
Днес бърза закуска с мляко и корнфлейкс,кафе и сок.
За обяд пак нещо бързо но и много вкусно,което видях в кулинарно предаване.Панирани пилешки пържоли покрити с домат,моцарела и кашкавал леко запечени(от италиянската идилия на Лидия),салата от маруля,репички и маслини,а за десерт от баклавата от „петък„

....
Е днес пак ще ви пожелая спокойни почивни дни,дано наистина да са ви такива след като ви го пожелавам вече втори ден :oops: :oops: :oops: .
P.S.Еlti извинявай че всях объркване и в твоето ежедневие!
Учи се от всички,това е-Мъдрост.Имай власт над себе си,това е-Силата.Искай това което имаш,това е-Богатство..