Влизам да видя как е преминал деня ви ,сладуранки .ИВКА ,светла му памет ,помня го тоя ден миналата година....за жалост такъв е живота ....за мен несправедлив .....но това си е мое мнение....някои неща просто не искам да ги приема .НАТАЛИ,искаме снимка ...колкото до мъжа ти ....сигурно ще е радостен ....с нова жена ,кой няма да се радва ,но нали си до него толкова години това е знак ,че мястото заслужено го имашв сърцето му,честито да си здрава и все така чаровна с тая усмивка ,която не зная колко струва?! Много .....дано всеки ден такива хора излизат на пътя ни ....ДИДКА,няма ми буташ фитили по ранни зори с тези палачинки ,преди малко замесих козунаци и ......времето е мое ,нощта също .....всички луди не са в лудницата.....май навън са повечко.

Сега искам да почета малко ,защото имаме втасване ,печене ....така че трябва да будувам ,днес деня ми бе приятен ,приятни хора около мен ,вечерта излязох с ъс Стелиос до МакДоналдс да приберем Виви и направихме една красива разходка около морето ,вятъра малко поутихна ,хора по крайморския булевард и много туристи за уйкенда от съседна Турция с две думи ...дребните всекидневни моменти дават смисъл на живота ни и ни карат да се почувстваме радостни и удовлетворени ,ако ги .....усещаме разбира се .На всички сладки сънища и приятно прекарване на утрешния ден!!!

Лека нощ с една нощна картина от нашия остров
xios,port.jpg