Как тече денят на Веселите готвачи? - Април '13
- dianakatou
- виртуоз с тиган 
- :: 9 рецепти от dianakatou
- :: 119 снимки от dianakatou
Re: Как тече денят на Веселите готвачи?
Аз съм тук и и не мога да не ви покажа моите "най-мързеливи " козунаци ,защоги наричам така .....без активиране на мая ....22.30 часа ги започнах и ....са почти изпечени .....утре ще кача рецептата ...и който не е правил и той ще опита  предполагам .Ето и снимки .....нощни                                                                                                                            Това ако не се казва мързелив козунак ,опитах да видя какво ще се получи ,със суха мая е и съм очарована .....човек се учи докато е жив ...и щом мога да си улесня живота ......вече наистина ЛЕКА НОЩ!!!

- ivkaa75
- магьосник в кухнята 
- :: 4 рецепти от ivkaa75
- :: 3 снимки от ivkaa75
ДОБРО УТРО В НЕДЕЛЯ, ЧУДЕСНИ ПРИЯТЕЛИ!!
ИЗПРАЩАМ МНОГО ЦЕЛУВКИ ОТ МЕН И ВИ ЖЕЛАЯ ПРЕКРАСЕН, СЛЪНЧЕВ, УСМИХНАТ, МНОГО ЩАСТЛИВ НЕДЕЛЕН ДЕН!
Аз отивам на работа 

Дианка страхотни козунаци ,съблазнихаме много
 ,съблазнихаме много  

Наталака,Кате,Бони,Дидка и Дианка 

ИЗПРАЩАМ МНОГО ЦЕЛУВКИ ОТ МЕН И ВИ ЖЕЛАЯ ПРЕКРАСЕН, СЛЪНЧЕВ, УСМИХНАТ, МНОГО ЩАСТЛИВ НЕДЕЛЕН ДЕН!
Аз отивам на работа

Дианка страхотни козунаци
 ,съблазнихаме много
 ,съблазнихаме много  

Наталака,Кате,Бони,Дидка и Дианка

- didurana
- магьосник в кухнята 
Добро утро!
Наталка,честита нова визия,нямам търпение да те видя!Ще има ли среща на 27.04?
Дианка,как ме заразяваш с тези козунацииииииии,......аз пита не мога да замеся ,че козунак..Обаче МЕРАКА МИ Е ГОЛЯМ ДА СЕ НАУЧА .Има вероятност от следващия понеделник/не утре/ таткото на Зарко да излезе за 10на дни в отпуска ,и тогава ще имам спокойно време да  оправя къщата,да реша с какво ще ги гощавам ,да направя списък за пазаруване/искам наведнъж
 .Има вероятност от следващия понеделник/не утре/ таткото на Зарко да излезе за 10на дни в отпуска ,и тогава ще имам спокойно време да  оправя къщата,да реша с какво ще ги гощавам ,да направя списък за пазаруване/искам наведнъж  
   /
 /  И....да пробвам да омеся козунак.Някоя година ще  има домашен ,така съм си обещала
 И....да пробвам да омеся козунак.Някоя година ще  има домашен ,така съм си обещала  Искам за децата да боядисам яйца и да ги нашаря и с имената им,да са специално за тях
 Искам за децата да боядисам яйца и да ги нашаря и с имената им,да са специално за тях  .А докато гостите са тук баба/свекърва ми/ ще се занимава със Зарко,той ще й погостува малко
 .А докато гостите са тук баба/свекърва ми/ ще се занимава със Зарко,той ще й погостува малко  вечерите.Хм...предимството баба да е на една ръка разстояние..
 вечерите.Хм...предимството баба да е на една ръка разстояние..  

Верче,как сте?
Бони,почини си
Илето,къде е?
С танчето най -вероятно ще се видим на срещата......дано
Ивка,също и ти почини си днес ООООооо на работа ли си вече.......!?Лека тогава.......
ООООооо на работа ли си вече.......!?Лека тогава.......

Наталка,честита нова визия,нямам търпение да те видя!Ще има ли среща на 27.04?
Дианка,как ме заразяваш с тези козунацииииииии,......аз пита не мога да замеся ,че козунак..Обаче МЕРАКА МИ Е ГОЛЯМ ДА СЕ НАУЧА
 .Има вероятност от следващия понеделник/не утре/ таткото на Зарко да излезе за 10на дни в отпуска ,и тогава ще имам спокойно време да  оправя къщата,да реша с какво ще ги гощавам ,да направя списък за пазаруване/искам наведнъж
   /
 /  И....да пробвам да омеся козунак.Някоя година ще  има домашен ,така съм си обещала
 И....да пробвам да омеся козунак.Някоя година ще  има домашен ,така съм си обещала  Искам за децата да боядисам яйца и да ги нашаря и с имената им,да са специално за тях
 Искам за децата да боядисам яйца и да ги нашаря и с имената им,да са специално за тях  .А докато гостите са тук баба/свекърва ми/ ще се занимава със Зарко,той ще й погостува малко
 .А докато гостите са тук баба/свекърва ми/ ще се занимава със Зарко,той ще й погостува малко  вечерите.Хм...предимството баба да е на една ръка разстояние..
 вечерите.Хм...предимството баба да е на една ръка разстояние..  

Верче,как сте?
Бони,почини си

Илето,къде е?
С танчето най -вероятно ще се видим на срещата......дано

Ивка,също и ти почини си днес
 ООООооо на работа ли си вече.......!?Лека тогава.......
ООООооо на работа ли си вече.......!?Лека тогава.......- janova
- магьосник в кухнята 
- :: 90 снимки от janova
Добро утро и от мен!

- mami48
- магьосник в кухнята 
Добро утро, прекрасни дами, благодаря ви за   ,сядам и аз.Ивка, много бързо свършиха болничните,дано си се възстановила,лека работа мила! Дианка, ти си просто невероятна,браво за козунаците - страхотни са!
 ,сядам и аз.Ивка, много бързо свършиха болничните,дано си се възстановила,лека работа мила! Дианка, ти си просто невероятна,браво за козунаците - страхотни са!  Дидка, как сте,как изкарахте ноща,по - спокоен ли е Зари -относно козунаците,сигурна съм,че и ти можеш,просто сега си ангажирана.Бони,виждам,че си тук миличка,днес си почини - вчера пак сте се потрудили добре
 Дидка, как сте,как изкарахте ноща,по - спокоен ли е Зари -относно козунаците,сигурна съм,че и ти можеш,просто сега си ангажирана.Бони,виждам,че си тук миличка,днес си почини - вчера пак сте се потрудили добре   Миле,прекрасен ден ти пожелавам! Натали, с положителност изглеждаш още по - добре - с тая прекрасна усмивка не се нуждаеш от нещо по - специално.Верче,как сте миличка,добре ли е съпруга,пиши.Хубав,весел и спокоен ден,мили момичета.
 Миле,прекрасен ден ти пожелавам! Натали, с положителност изглеждаш още по - добре - с тая прекрасна усмивка не се нуждаеш от нещо по - специално.Верче,как сте миличка,добре ли е съпруга,пиши.Хубав,весел и спокоен ден,мили момичета.  

,сядам и аз.Ивка, много бързо свършиха болничните,дано си се възстановила,лека работа мила! Дианка, ти си просто невероятна,браво за козунаците - страхотни са!
 ,сядам и аз.Ивка, много бързо свършиха болничните,дано си се възстановила,лека работа мила! Дианка, ти си просто невероятна,браво за козунаците - страхотни са!  Дидка, как сте,как изкарахте ноща,по - спокоен ли е Зари -относно козунаците,сигурна съм,че и ти можеш,просто сега си ангажирана.Бони,виждам,че си тук миличка,днес си почини - вчера пак сте се потрудили добре
 Дидка, как сте,как изкарахте ноща,по - спокоен ли е Зари -относно козунаците,сигурна съм,че и ти можеш,просто сега си ангажирана.Бони,виждам,че си тук миличка,днес си почини - вчера пак сте се потрудили добре   Миле,прекрасен ден ти пожелавам! Натали, с положителност изглеждаш още по - добре - с тая прекрасна усмивка не се нуждаеш от нещо по - специално.Верче,как сте миличка,добре ли е съпруга,пиши.Хубав,весел и спокоен ден,мили момичета.
 Миле,прекрасен ден ти пожелавам! Натали, с положителност изглеждаш още по - добре - с тая прекрасна усмивка не се нуждаеш от нещо по - специално.Верче,как сте миличка,добре ли е съпруга,пиши.Хубав,весел и спокоен ден,мили момичета.  

- Makaweli
- магьосник в кухнята 
- :: 66 рецепти от Makaweli
- :: 908 снимки от Makaweli

[youtube]http://youtu.be/b2WUZSGnEKU[/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=b2WUZSGnEKU
Добро и свежо утро приятелчета

Колко рано сте станали - и аз съм будна отпреди около час, пия второ кафе и се мотам из нета
 Малко по малко се разсънвам
  Малко по малко се разсънвам   
 Дианка, разкошни козунаци
 Сподели рецептата - аз досега не съм много очарована от сухата мая и ще ми е интересно да споделиш опита си
 Сподели рецептата - аз досега не съм много очарована от сухата мая и ще ми е интересно да споделиш опита си   
 Дидка, само така момиче - включвай всички около себе си и Зари
 Явно ти си доминиращия фактор, така че дерзай
 Явно ти си доминиращия фактор, така че дерзай   
 Йоанка, скоро не си се "обаждала" - как си миличко

А Нинка както обикновено прави едни гооолеми забежки

Рали, Петина, и вие съвсем се изгубихте - как сте момичета ???
Верче, Кате,

Хубав и спокоен неделен ден на всички

Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.
						- dianakatou
- виртуоз с тиган 
- :: 9 рецепти от dianakatou
- :: 119 снимки от dianakatou
Добро утро ,събудихме се ......благодаря за кафетата и за приятното настроение от сутринта....какво по-хубаво от това деня ни да започне с такъв емоционален заряд ?!. ДИДКА,в крайна сметка козунаците и приготвянето им са ......мит ,който не си е нацапал ръцете ......мисля,че той не е направил,но най-вече желанието ,а с времето и опита намираш и по-уязвимите места на това много деликатно и претенциозно тесто ,но вкуснооооо....за пръв път опитах 2000та година ,бях си в Б майка ми се разболя ,тежко .Ние никога не сме купували козунаци и традиция бе месенето им ,но лично аз никога не съм участвала ,по-скоро отнасях забележките на всички,че непрекъснато отварям и затвярям вратите и ще спадне температурата в кухнята.....Днес всичко е много по-опростено и лесно ,и затова и често меся ,хем човек се "ушлайфа",хем и децата ми зная какво ядат ....и всички са доволни .ИВКА,благодаря !!!  Дано днешния ден е красив и изпълнен само с радостни миговеи много усмивки
 Дано днешния ден е красив и изпълнен само с радостни миговеи много усмивки  

Приятен ден!!!                                                                               МАМИ,БОНИ благодаря ще кача рецептата най-вероятно утре!!!                                                                                                                                                                                                                                                                                       [youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... _HMOAezx9g[/youtube]
 Приятен ден!!!                                                                               МАМИ,БОНИ благодаря ще кача рецептата най-вероятно утре!!!                                                                                                                                                                                                                                                                                       [youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... _HMOAezx9g[/youtube]

Приятен ден!!!                                                                               МАМИ,БОНИ благодаря ще кача рецептата най-вероятно утре!!!                                                                                                                                                                                                                                                                                       [youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... _HMOAezx9g[/youtube]- Sirena
- магьосник в кухнята 
- :: 17 рецепти от Sirena
- :: 171 снимки от Sirena
Добро утро  

Дне се поуспах и ето ме с кафето

Дианка, страхотни козунаци, давай рецептата,че ми потекоха лигите,да видя дали и аз ще ги скопосам 

Момичета, прическата ми е същата само боядисването е тип омбре и с преливащи цветове, нещо подобно

Дидка, аз съм за среща на 27, дано и момичетат се навият, а и Миленчето май до тогава ще се прибере. Пък ти впрягай наличния състав в работа, там ти си мотора на всичко, дай да се разбере, кой командва 

Бони, днес почини малко.
Кате, Ивче,Верче 

Хубав ден

Дне се поуспах и ето ме с кафето

Дианка, страхотни козунаци, давай рецептата,че ми потекоха лигите,да видя дали и аз ще ги скопосам

Момичета, прическата ми е същата само боядисването е тип омбре и с преливащи цветове, нещо подобно

Дидка, аз съм за среща на 27, дано и момичетат се навият, а и Миленчето май до тогава ще се прибере. Пък ти впрягай наличния състав в работа, там ти си мотора на всичко, дай да се разбере, кой командва

Бони, днес почини малко.
Кате, Ивче,Верче

Хубав ден

"Бъди себе си, има достатъчно други хора."
						- mami48
- магьосник в кухнята 
Дианка, пропуснах да ти пиша,че съм очарована от вашия остров - много е красив,моля те,ако е възможно изпрати изгледи правени през деня - как се казва острова на който живеете,може би съм пропуснала твое обяснение,благодаря ти предварително.Хайде момичета,утре Дианка ще изпрати рецептата за козунаци - нека се опретнем и опитаме какво ще се получи  

При нас днес е студено,облачно - превалява от време на време и ветровито - април се шегува с нас.
 При нас днес е студено,облачно - превалява от време на време и ветровито - април се шегува с нас.  

- Pavel
- шеф на кухнята 
- :: 26 рецепти от Pavel
- :: 393 снимки от Pavel
- Контакти:
Добро утро весели готвачи 
Преди малко скрихме великденска изненада на сайта Не е много тайно място, даже напротив...
 Не е много тайно място, даже напротив...
Да видим дали ще я откриете?

Преди малко скрихме великденска изненада на сайта
 Не е много тайно място, даже напротив...
 Не е много тайно място, даже напротив...Да видим дали ще я откриете?

Aut viam inveniam aut faciam