Здравейте........днес искам да споделя с вас един в последно време наболял проблем-кризата заради липса на места в детските градини,ясли!!!За втори път се сблъсквам с този проблем и за да съм по ясна ето за какво става въпрос;
За първи път записах сина си на 1 ,7 мес. в Св Влас,т.к живеехме там.Директорката още щом чу че идвам за да попълня молба ми каза,съжалявам но няма места ,хм...с една дума свърши си ,,работата,,.Реших да го запиша в Несебър-защото можехме да се преместим ...-живеехме преди там-но този път попитах майките как стои въпроса там,една моя приятелка каза ,че ще попита...Отговорът който получих ме изненада-Веси отиди при директорката във Влас чака те да и попълниш молбата,има място

Пояснявам ситуацията,моята приятелка попитала директорката в Несебър и тя на свой ред поела ангажимента,че ще има място,а когато разговора се развил разбрала че ние от Влас искаме място в Несебър

и когата разбрала цялата ситуация казала-А тяхната директорка е при мен ще говоря с нея.....Оказало се че няма чакащи преди мен групата била пълна но посещенията били на 60 процента и още една бройка не била проблем
Отивам в кабинета на директорката във Влас,а тя с една широка усмивка,само чай и бисквитки където не ми предложи.....

и така моя син тръгна на ясла.
Ето как стават нещата ....имаш ли познати,връзки -имаш място и ако в случая не беше замесена моята приятелка нямаше да има място.....
Сега сме в Шумен....отидох до най близката ни детска градина и пак сходна ситуация,казвам сходна-защото отивайки знам,че там ще местят яслената група в първа и остават няколко места и сигурно ще има преди мен доста заявили....но исках да си попълня молба и ако стане стане....дори да е след време..да имам вариянт да го преместя там.....Директорката ми даде молба ....тук ще пропусна да ви обяснявам,ще спомена само че пак ме втрещиха ...Отивам след няколко дни и нося молбта,а тя ме посреща с широко отворена усмивка цитирам........АА,здравей....чете молбата,оставя я на бюрото и ми казва -днес говорих с майка Ти ,няма проблем,всичко е уредено
Шок и размисъл първите секунди.........казах и че се е объркала и започнах да и преразказвам срещата ни от онзи ден........ :cursing: отговорът и-А да да,сетих се!!!Взе отново молбата ми нанесе датата=като я обърка

и добави номер 49,като добави гласно....мисля че е този номер

Просто си тръгнах защото бях на предела да избухна и да забравя за възпитанието си!!!!
....