Добро утро, момичета!
Дъждът явно е навсякъде, и тук не спира да вали тези дни, толкова е мрачно сякаш идва есен а не лято. Все пак успях да засадя петунии в сандъчета за двора, отделно купих висящи за пред входа. Има едни цветя за сандъчета, по нашия край в БГ им казват калдаръмчета, знаете ли ги, не знам дали така им е името или някоя баба ги е кръстила и аз повтарям, те са също много красиви (като всички останали цветя) много шарени, обичат слънце и вода, мисля да си донеса от тях, защото и семената им се събират лесно за следваща година, сега всяко лято купувам наново цветя и пръст, немалко пари отиват за тях но си е друго да е пъстро и цветно навсякъде.
Кате, продължаваш да качваш красиви идеи, всеки път си ги снимам, веднага си представих, както е с лайм на последната снимка, да сложа в друга вазичка портокалови шайби и в трета лимонови и над тях свещички в зелено, оранжево и жълто, ще е красиво. Благодаря ти за идеите! Това с перличките от по-рано също е лесно и вечатляващо.
Пожелавам ви слънчев, пролетен ден и не забравяйте, че на Гергьовден до агнешкото е хубаво да има козунак, запретвайте ръкави и наново към тестото.

за вас!