Миленка, честит рожден ден на мама! Да ви е жива и здрава, винаги до вас! Дарявайте я с внимание и обич!

Поднасям по едно
 и ви желая хубав и слънчев ден!

Наиститна споделеното кафе е далеч по-приятно - и аз съм с вас и чаша ароматно кафе
 Наиститна споделеното кафе е далеч по-приятно - и аз съм с вас и чаша ароматно кафе   

Добро утро,мили момичета,благодаря на всички за
 Добро утро,мили момичета,благодаря на всички за  и топлите пожелания,дано на всички денят бъде много усмихнат,весел и щастлив!!!
 и топлите пожелания,дано на всички денят бъде много усмихнат,весел и щастлив!!!  

.Чета ви и забравих,че не съм писала днес
 .Чета ви и забравих,че не съм писала днес  

.Обаче викам си чакай и един кекс да метна и ето ме тук ,но пишейки вече...Желая ви хубав ден,пожелавам си и на мен такъв
 .Обаче викам си чакай и един кекс да метна и ето ме тук ,но пишейки вече...Желая ви хубав ден,пожелавам си и на мен такъв  

!
 ! 
   ?Зарко си има поръчка,но родителите искат на всички деца еднакви подаръци/разбира се на всички момиченца и отделно на всички момченца/.Честно казано не съм много съгласна ,ще видим........
 ?Зарко си има поръчка,но родителите искат на всички деца еднакви подаръци/разбира се на всички момиченца и отделно на всички момченца/.Честно казано не съм много съгласна ,ще видим........

Приятна и спокойна вечер,мили момичета !!!
 Приятна и спокойна вечер,мили момичета !!!  

Дидка и Зарче,лека и спокойна нощ,приятни сънища!!!
 Дидка и Зарче,лека и спокойна нощ,приятни сънища!!!