Добър вечер,мили приятелки! Днес с Инка направихме прекрасен шопинг,пообиколихме магазините,купих на Тони красива олекотена завивка,ботушки,домашни пантофки, механизиран хеликоптер,голяма радост имало,като го прибрали от градината,за празниците отделно ще получи подаръци,много радостен и щастлив,да са ни живи и здрави дечицата и внучетата,това е истинското щастие,радост и богатство в живота,няма аналог!

Дианка,красива торта,пожелавам ти много,много други да направиш,това носи много радост и удовлетворение на деца и възрастни,успех миличка!

Момичета,сложихте ли зелето,аз преди три дни направих това,много го обичаме?! Дидка, нямам търпение като теб,утре ще украся елхата,Инка вече го направи,нали сме от една зодия,много сме еднакви в емоционален план,така ме радва Коледната и Новогодишна украса,някак ми е тържествено,празнично и се чувствам щастлива,знам,че и на 100г.да стана пак ще съм си така вдетинена,но нали се чувствам добре,това е по - важно!Весела и спокойна вечер на всички вас,мили момичета!