ЧЕСТИТ 14-ТИ РОЖДЕН ДЕН НА ЛЮБИМИЯ САЙТ!
На създателите - Неви и Павел, от все сърце пожелавам все така да развиват и поддържат сайта, като едно приятно и полезно място за всички ни!
А ние усърдно да им помагаме!
Честит празник на всички весели готвачи!
11058422_10203797757814917_1834971604192647818_n.jpg (68.96 KиБ) Видяна 57413 пъти
Честит празник и от мен!
Браво на Ина! Присъединявам се към нейните слова. Нека всички Весели готвачи, бъдем здрави. С удоволствие да се вихрим в кухнята и да си помагаме с каквото можем...
Благодаря много, много сте мили
Ако може да се каже, че Неви и аз даваме "рамката", то всички вие, които запълвате "картината", която е "Веселия Готвач" по такъв прекрасен начин също имате празник Благодаря ви, радвам се, че сте с нас толкова време и се надявам още дълги години да празнуваме заедно
Честит празник и от мен! Желая на модераторите здраве, щастие и многo любов, а сайта да расте!
Майка ми винаги мърмори че си губя времето когато иша рецепти. Но когато се преместихме и нямах рецептурник под ръка и сготвих от сайта и сега и тя ви харесва.
Добре дошли във моята страничка!
Обичам да готвя, да правя нови интересни рецепти. Обожавам българска, италианска, китайска и особено френската, Един по-здрав от мен за всички идиоти които ме изхвърлиха!
ЧЕСТИТ 14 РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН НА ВСИЧКИ ВЕСЕЛИ ГОТВАЧИ!
БЛАГОДАРЯ НА НЕВИ И ПАВЕЛ ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА ТОВА УЮТНО И ПРИЯТНО МЯСТО. ЗДРАВЕ,УСПЕХ И КЪСМЕТ ЗА ВСИЧКИ ВЕСЕЛИ ГОТВАЧИ!
ПРИЯТНА НЕДЕЛНА ВЕЧЕР!
Честит рожден ден на любимия ни сайт!!! Нека се множат рецептите и членовете му!!!
Павел и Неви, благодаря ви за това място на срещи, познанства и приятелства, без което не можем!!!
Благодаря за труда и човещината ви!!!