Как тече денят на Веселите готвачи? - Ноември '09
- tsura_78
- магьосник в кухнята 
- :: 50 рецепти от tsura_78
- :: 77 снимки от tsura_78
- krisi
- магьосник в кухнята 
- :: 75 рецепти от krisi
- :: 323 снимки от krisi
Здравейте момичета!
Днес сме се рашетали пак из цялата къща, чакам майстор да ми прави прното и довечера ще имаме гости. Две семейства с по едно бебенце, бебе Криси и бебе Ванко 

Така че сега трябва да им направя кътче за игра зада се чувстват добре. След това ще ходем на разходка с кучето.
Лек и усмихнат ден на всички!!!

Днес сме се рашетали пак из цялата къща, чакам майстор да ми прави прното и довечера ще имаме гости. Две семейства с по едно бебенце, бебе Криси и бебе Ванко

Така че сега трябва да им направя кътче за игра зада се чувстват добре. След това ще ходем на разходка с кучето.
Лек и усмихнат ден на всички!!!
- 
				monito
- готвач с точилка 
- :: 1 снимки от monito
Здравейте и от мен,за разлика от вчера днес съм се отдала на почивка.Заведох детето на разходка в парка,сега спят с баща му,а пък аз пия следобедното си кафе и чета рецепти избирам си менюто за следващите дни,вече имам много идеи.А утре като го заведа на градина и всички са на работа ще бърша прозорци,ако не излезе нещо друго.Лек ден.

- MANI
- магьосник в кухнята 
- :: 170 рецепти от MANI
- :: 436 снимки от MANI
- ivkaa75
- магьосник в кухнята 
- :: 4 рецепти от ivkaa75
- :: 3 снимки от ivkaa75
- magi71
- магьосник в кухнята 
- :: 537 рецепти от magi71
- :: 950 снимки от magi71
- Контакти:
Здравейте веселушки! Днес имах много хубав ден - докато малкия спеше направих тиквеник и една торта,по-късно прескочихме тримцата с мъжо до Кауфланд и си напазарихме. След това отидохме до вилата на нещо като пикник - Гого старши прави замаска, че ще слагаме теракот на тераската, а аз поработих над пържолките на скарата:

Сега чакам да се стопли бойлера и да изкъпем, че се умирисахме на пушек.

Сега чакам да се стопли бойлера и да изкъпем, че се умирисахме на пушек.

- 
				lu4a
- магьосник в кухнята 
- :: 21 рецепти от lu4a
- :: 474 снимки от lu4a
- krisi
- магьосник в кухнята 
- :: 75 рецепти от krisi
- :: 323 снимки от krisi
- maggie07
- виртуоз с тиган 
- :: 13 рецепти от maggie07
- :: 24 снимки от maggie07
Добро утро и от мен!Мерси за кафенцето ,аз тъкмо си пия второто пред компа!Да кажа какво сърших до сега днес -заведох малката на детска и пихме по кафе с мамите,измих една пълна мивка със съдове,изхвърлих поне 4-5 торбички с боклуци9малиии ако още даваха сливи за смет....)  ,преварих останалите манджички от хладилника,пуснах една пералня,сега ще пускам прахосмукачка ,ще сменя водата на малката на рибката ще мия и чистя пък като се затопли още малко времето вземам някое от кучетата и айде на разходка....
 ,преварих останалите манджички от хладилника,пуснах една пералня,сега ще пускам прахосмукачка ,ще сменя водата на малката на рибката ще мия и чистя пък като се затопли още малко времето вземам някое от кучетата и айде на разходка....  Весел и слънчев ден желая и на вас!
 Весел и слънчев ден желая и на вас!

,преварих останалите манджички от хладилника,пуснах една пералня,сега ще пускам прахосмукачка ,ще сменя водата на малката на рибката ще мия и чистя пък като се затопли още малко времето вземам някое от кучетата и айде на разходка....
 ,преварих останалите манджички от хладилника,пуснах една пералня,сега ще пускам прахосмукачка ,ще сменя водата на малката на рибката ще мия и чистя пък като се затопли още малко времето вземам някое от кучетата и айде на разходка....  Весел и слънчев ден желая и на вас!
 Весел и слънчев ден желая и на вас!- magi71
- магьосник в кухнята 
- :: 537 рецепти от magi71
- :: 950 снимки от magi71
- Контакти:

дано да се задържи така
 дано да се задържи така   Сега почвам да правя Умм Али да видим какво ще сътворя
 Сега почвам да правя Умм Али да видим какво ще сътворя