Момичета, благодаря ви от сърце за поздравите и чудесните пожелания
 . Пожелавам на всички една прекрасна вечер, пълна с приятни преживявания
 . Пожелавам на всички една прекрасна вечер, пълна с приятни преживявания  

!Трябва да я започна,но незнам кога
 !Трябва да я започна,но незнам кога  Като съм вкъщи ми е по-трудно,отколкото,ако съм на работа.Притеснявам се да не стана банална на другите момичета,които нямат тези проблеми.Затова ги моля да ме извинят.Иначе много ми е приятно да си пиша с всички и за всичко...,ако може
 Като съм вкъщи ми е по-трудно,отколкото,ако съм на работа.Притеснявам се да не стана банална на другите момичета,които нямат тези проблеми.Затова ги моля да ме извинят.Иначе много ми е приятно да си пиша с всички и за всичко...,ако може  

.
 . .Аз,обаче,си оставам русенка
 .Аз,обаче,си оставам русенка  .А ти откъде си?Май имаше някъде такава тема,но не я открих :oops: .
 .А ти откъде си?Май имаше някъде такава тема,но не я открих :oops: .
 съгласна съм да започнеме заедно да отслабваме,току-виж сме станали едни фиданки
 съгласна съм да започнеме заедно да отслабваме,току-виж сме станали едни фиданки  и мъжовете ни тогава да не ни познаят
 и мъжовете ни тогава да не ни познаят  А що се относя до Русе и аз да кажа,че преди много,много години бях две поредни години на бригада там или по-точно в Горно абланово брахме домати,а приятелката ми ги консервираше в Щръклево мисля,че беше...ех,млади години
                    А що се относя до Русе и аз да кажа,че преди много,много години бях две поредни години на бригада там или по-точно в Горно абланово брахме домати,а приятелката ми ги консервираше в Щръклево мисля,че беше...ех,млади години