Най-накрая и при нас падна пухкав бял сняг. Валя цял ден и нощ и покри всичко - много е красиво. Днес малко се постопи, но успяхме да направим един снежен човек. Ето го и човека, и моя малък помощник:

Приятна вечер на всички!

Явно при вас времето е по-меко
 Явно при вас времето е по-меко    

. Винаги съм се чудила защо дори и при 10 см сняг, там го смятат за бедствие, но хората мислят за безопасността си и така трябва да бъде.
 . Винаги съм се чудила защо дори и при 10 см сняг, там го смятат за бедствие, но хората мислят за безопасността си и така трябва да бъде. 

отдавна не съм се записвала тук!При нас няма чак такъв студ,но си е хладничко!Тук целия този месец февруари се правят карнавали и е задължително да си маскиран(нещо като halloween)та по тоя повод днес следобяд с малкия ходихме да си избере костюм и си избра,и познайте какъв?------На "Смърт" :shock:  :shock:  :shock: имаше толкова хубави и интересни,но той се хвана в този и това е
 отдавна не съм се записвала тук!При нас няма чак такъв студ,но си е хладничко!Тук целия този месец февруари се правят карнавали и е задължително да си маскиран(нещо като halloween)та по тоя повод днес следобяд с малкия ходихме да си избере костюм и си избра,и познайте какъв?------На "Смърт" :shock:  :shock:  :shock: имаше толкова хубави и интересни,но той се хвана в този и това е  Е все пак той ще ходи на карнавала с този костюм не аз
 Е все пак той ще ходи на карнавала с този костюм не аз