Една сутрин , когато отивахме на детска градина имаше много гъста мъгла и тя ме попита "Мамо, кой пуши толкова много?".
 Аааа..... сетих се и още една. Тя е свързана с племеничката ми, когато беше на 4 годинки: Сестра ми беше бременна с второ и на нея й беше много интересно как се правят бебетата. Сестра ми й обяснила (дотолкова колкото може да се обясни на едно малко дете, разбира се с общи думи), ала на племеничката ми не й станало ясно и казала "Следващия път да ме викнете да гледам."
 Аааа..... сетих се и още една. Тя е свързана с племеничката ми, когато беше на 4 годинки: Сестра ми беше бременна с второ и на нея й беше много интересно как се правят бебетата. Сестра ми й обяснила (дотолкова колкото може да се обясни на едно малко дете, разбира се с общи думи), ала на племеничката ми не й станало ясно и казала "Следващия път да ме викнете да гледам."   

:P
  :P

направо си паднах от смях -страхони са всички малчугани- аз дома си я имам една философка,та тук мога често да пиша.Трябва да и извадя тефтера където съм ги писала -там е пълно с такива
  направо си паднах от смях -страхони са всички малчугани- аз дома си я имам една философка,та тук мога често да пиша.Трябва да и извадя тефтера където съм ги писала -там е пълно с такива  Сега например на скоро гледа си календарчетата с братовчед й,втората и братовчедка,един и друг втори братовчед абе доста календарчета с дечица си събра -все приятелчета и сега се чуди ,а стринка й е бременна и тя знае че чакаме братовчед и вика-Мамо ми тоя братовчед дето стринка ще го ражда що не ми е дал снимка? и аз й казавам -ми мама той още не се е родил ,нали е още в коремчето как да го снимат ,а тя казва-А,ти не знаеш сигурно,ама стринка ми го показа -снимали са го ама е още много грозен
 Сега например на скоро гледа си календарчетата с братовчед й,втората и братовчедка,един и друг втори братовчед абе доста календарчета с дечица си събра -все приятелчета и сега се чуди ,а стринка й е бременна и тя знае че чакаме братовчед и вика-Мамо ми тоя братовчед дето стринка ще го ражда що не ми е дал снимка? и аз й казавам -ми мама той още не се е родил ,нали е още в коремчето как да го снимат ,а тя казва-А,ти не знаеш сигурно,ама стринка ми го показа -снимали са го ама е още много грозен  
 надявам се някой ден (дай боже ) и аз да споделя весели случки с моята рожба , която между другото плануваме с приятеля ми . супер сте мами да са ви живи и здрави дечицата
  надявам се някой ден (дай боже ) и аз да споделя весели случки с моята рожба , която между другото плануваме с приятеля ми . супер сте мами да са ви живи и здрави дечицата