Жалко,че няма да ми идват лазарки.Честит имен ден на всички.
 Жалко,че няма да ми идват лазарки.Честит имен ден на всички.Как тече денят на Веселите готвачи? - Март '10
- i4eto3421
- магьосник в кухнята 
- :: 89 рецепти от i4eto3421
- :: 507 снимки от i4eto3421
- MUNA
- магьосник в кухнята 
- :: 63 рецепти от MUNA
Момичета благодаря за милите думи и съпричасността ще ми трябва време да го превъзмогна  .Извинете ме ако съм ви натоварила,защото на лични една дама,каза че никой нее длъжен да слуша за проблемите и жалбите на другите.Още веднъж ме извинете,повече няма да ви досаждам.Ще се опитам да бъдам както преди.Извинете ме.
 .Извинете ме ако съм ви натоварила,защото на лични една дама,каза че никой нее длъжен да слуша за проблемите и жалбите на другите.Още веднъж ме извинете,повече няма да ви досаждам.Ще се опитам да бъдам както преди.Извинете ме.

Лазар лазарува,
 Лазар лазарува,
Лазар весел ходи
и девойка води.
Всяка мома пее
и по-ясно дума
на трева и шума:
"Цветница е утре,
път ни отворете
между синьо цвете,
китка да увием
и венци зелени
за момци, ергени.
И във всяка къща
да цъфти градина,
явор и калина,
между тях Гергьовден
да навърже люлки
за деца и булки. 

Здравейте,днес е слънчево и топло щяхме да се разходим до Черепишкия манастир,но тук от ранно утро Лазарки пеят в дворовете
и ще трябва да ги посрешнем и уважим.А утре ще отидем за клонки на манастира.
Желая ви много слънчев и усмихнат ден. 

НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН 

ДА СА ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ.

.Извинете ме ако съм ви натоварила,защото на лични една дама,каза че никой нее длъжен да слуша за проблемите и жалбите на другите.Още веднъж ме извинете,повече няма да ви досаждам.Ще се опитам да бъдам както преди.Извинете ме.

Лазар лазарува,
 Лазар лазарува,Лазар весел ходи
и девойка води.
Всяка мома пее
и по-ясно дума
на трева и шума:
"Цветница е утре,
път ни отворете
между синьо цвете,
китка да увием
и венци зелени
за момци, ергени.
И във всяка къща
да цъфти градина,
явор и калина,
между тях Гергьовден
да навърже люлки
за деца и булки.

Здравейте,днес е слънчево и топло щяхме да се разходим до Черепишкия манастир,но тук от ранно утро Лазарки пеят в дворовете
и ще трябва да ги посрешнем и уважим.А утре ще отидем за клонки на манастира.
Желая ви много слънчев и усмихнат ден.

НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН

- 
				lu4a
- магьосник в кухнята 
- :: 21 рецепти от lu4a
- :: 474 снимки от lu4a
- sladki64e
- магьосник в кухнята 
- :: 20 рецепти от sladki64e
- :: 582 снимки от sladki64e
Muna, много съжалявам, че така се е случило. Но не губи вяра и надежда. 
"Човек е достатъчно силен, за да продалжи напред, достатъчно силен, за да се справи с всичко, но не е достатъчно силен, за да може да живее без любов" е казал някой. А ти имаш Любовта и щом силно желаете нещо, ще го постигнете! 

Късмет!

"Човек е достатъчно силен, за да продалжи напред, достатъчно силен, за да се справи с всичко, но не е достатъчно силен, за да може да живее без любов" е казал някой. А ти имаш Любовта и щом силно желаете нещо, ще го постигнете!

Късмет!
- ivkaa75
- магьосник в кухнята 
- :: 4 рецепти от ivkaa75
- :: 3 снимки от ivkaa75
- sladki64e
- магьосник в кухнята 
- :: 20 рецепти от sladki64e
- :: 582 снимки от sladki64e
- neli1100
- магьосник в кухнята 
- :: 181 рецепти от neli1100
- :: 619 снимки от neli1100
- Makaweli
- магьосник в кухнята 
- :: 66 рецепти от Makaweli
- :: 908 снимки от Makaweli
Добър вечер,
Днес си бяхме на село - видяхме щъркели и си вързахме мартениците на напъпило дръвче, малко поработихме в градината - за раздвижване след "зимния сън" и сега вече почиваме.
Йоана, MUNA, чудесно е че традициите все още се спазват, ние също срещнахме лазарки 

Ивка, радвам се че сте цялото семейство заедно за празниците - по-добро от това няма - дано повече няма болести около вас и пролетта ви донесе много ЗДРАВЕ 

Спокойна нощ!!!

Днес си бяхме на село - видяхме щъркели и си вързахме мартениците на напъпило дръвче, малко поработихме в градината - за раздвижване след "зимния сън" и сега вече почиваме.
Йоана, MUNA, чудесно е че традициите все още се спазват, ние също срещнахме лазарки

Ивка, радвам се че сте цялото семейство заедно за празниците - по-добро от това няма - дано повече няма болести около вас и пролетта ви донесе много ЗДРАВЕ

Спокойна нощ!!!

Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.
						- Makaweli
- магьосник в кухнята 

Добро утро!!!
ЦВЕТНИЦА Е !!!
Цветница е любим празник на мнозина, това е празника на цветята и настъпилата пролет. Имен ден празнуват всички, които носят имена на цветя, храсти, дървета. Затова може би народът ни го възприема като пролетен, цветен празник, ден на цветята, младостта и възраждането на живота в природата.
С цветя и върбови клонки се ходи на празничната служба в църква. Млади невести с малки деца се причестяват. Всеки взема осветено върбово клонче и го отнася у дома си за здраве.
В библейската символика цветята са знак за преходност, но и надежда за възкресение, за вечната пролет на Райската градина.
След Цветница започва Страстната седмица – дните на Христовите страдания преди Възкресението.
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И ТЕХНИТЕ БЛИЗКИ!!!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!

Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.
						- Makaweli
- магьосник в кухнята 
<object width="400" height="300"> <param name="flashvars" value="offsite=true&lang=en-us&page_show_url=%2Fgroups%2F69485277%40N00%2Fpool%2Fshow%2F&page_show_back_url=%2Fgroups%2F69485277%40N00%2Fpool%2F&group_id=69485277@N00&jump_to=&start_index="></param> <param name="movie" value="http://www.flickr.com/apps/slideshow/sh ... 9"></param> <param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed type="application/x-shockwave-flash" src="http://www.flickr.com/apps/slideshow/show.swf?v=71649" allowFullScreen="true" flashvars="offsite=true&lang=en-us&page_show_url=%2Fgroups%2F69485277%40N00%2Fpool%2Fshow%2F&page_show_back_url=%2Fgroups%2F69485277%40N00%2Fpool%2F&group_id=69485277@N00&jump_to=&start_index=" width="400" height="300"></embed></object>
МИЛИ ДАМИ,
Всички тези цветя са за вас 

Пуснете ги на "FULL SCREEN" - ще бъдете очаровани

МИЛИ ДАМИ,
Всички тези цветя са за вас

Пуснете ги на "FULL SCREEN" - ще бъдете очаровани