ЗДРАВЕЙТЕ ВЕСЕЛИ ГОТВАЧИ
Аз днес наистина сам веселия готвач. Бяхме се организирали да ходим на барбекю. Месо за скара в къщи щях да приготвям само агнешкото печено и дроб сърмата но времето ни провали пикника. Облъчно с преваляване.

ами сега .... От сутринта започнах да приготвям вечерята а тя е ребра с медено чеснов сос на фурна,ребра с горски гъби тук продават едни таки различни видове нарязани смесени замразени в пакетчета много са вкусни предават аромат на месото печено вав фурна .Да не забравя и най важното за деня агнешко и дроб сърма.За мезе грис пюре,панирани ролца от раци ,една салата тук се казва инсалатоне приготвя се от ниаколко вида марули да ги наречем , моцарела,доматчета черешки,риба тон,маслини и царевица. За десерт козунак пратиха ми го от БГ нямах време да си приготвя домашен нарязан на филийки препечен на скара и залят с крем пастичера. ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ВСИЧКИ