,успех и в понеделник.
  ,успех и в понеделник.  

Днес се мотах по магазините,тази вечер сме каняни у комците на 15- годишнина от сватбата, понеже е стъклена сватба съм им купила икона вградена в стъкло и чаши за вино.
Лека вечер!!!

Много откачена история според мен... виж само за какви пари ще продадат матурата.. за 600лв = едни шофьорски курсове.. И за какво пък ще я продават, толкова ли си нямат малко мозък в главите.. Оф, загубена история.. Дано само не ни накарат наново да я правим, че точно си отдъхнах..
 Много откачена история според мен... виж само за какви пари ще продадат матурата.. за 600лв = едни шофьорски курсове.. И за какво пък ще я продават, толкова ли си нямат малко мозък в главите.. Оф, загубена история.. Дано само не ни накарат наново да я правим, че точно си отдъхнах..

. И моят ден започва с чаша ароматно кафе, с усмивка и с хубава песен - споделям я с вас и ви пожелавам хубав почивен ден
 . И моят ден започва с чаша ароматно кафе, с усмивка и с хубава песен - споделям я с вас и ви пожелавам хубав почивен ден  

Събирането ще е утре по обяд, няма да са кой знае колко хора, но все пак си иска организация.
 Събирането ще е утре по обяд, няма да са кой знае колко хора, но все пак си иска организация. Т.е. - няма да се опакова нищо, поне тази работа отпада.
 Т.е. - няма да се опакова нищо, поне тази работа отпада.  

.След като си получила мястото на главен тортаджия,без дори да си кандидатствала за него
 .След като си получила мястото на главен тортаджия,без дори да си кандидатствала за него  
   ,редно е поне да ти се доверят за всички останали решения относно тортата,и да те оставят да твориш на воля...Така де... :P
 ,редно е поне да ти се доверят за всички останали решения относно тортата,и да те оставят да твориш на воля...Така де... :P  около 100 милилитра ягодов сок!Честно казано,не знам как е успяла да изцеди ТОЗИ плод на ТАЗИ преса,но е факт...Дори чашката ми беше донесена на нощното шкафче
 около 100 милилитра ягодов сок!Честно казано,не знам как е успяла да изцеди ТОЗИ плод на ТАЗИ преса,но е факт...Дори чашката ми беше донесена на нощното шкафче  ...Е,вярно,че сокът беше напълно натурален,в смисъл доста кисел,и имаше вкус повече на ягодови дръжки,но го изпих под зоркия поглед на майсторката :shock: !И да ви кажа,даже беше вкусен
 ...Е,вярно,че сокът беше напълно натурален,в смисъл доста кисел,и имаше вкус повече на ягодови дръжки,но го изпих под зоркия поглед на майсторката :shock: !И да ви кажа,даже беше вкусен  ...
 ...