Ето,че мина още един от големите празници.Колко бързо минава времето...
Докато планувахме почивката,вече бяхме там,а сега и зимнина слагаме...
Ние с малчо излизаме.Мъжът ми беше нощна и трябва да поспи.
Успешна нова седмица!
Здравейте! Днес аз черпя - имаме годишнина от сватбата - 7 години! И тогава беше същата жега. Казват , че 7-мата година от брака е критична точка, но слава Богу отминахме я.
Няколко дни бяхме на село - лято е и има доста неща за вършене и помагане Някои свършихме там, други си донесох тук за занимавка. Така че съм си създала работа за няколко дни. Първо ще прибера аронията, която е 2-3 кг. Освен това съм си взела ябълки, от които ще приготвя ябълков оцет. Утре сигурно ще излезем да си купим подходящ пластмасов съд. Днес както казаха в прогнозата за времето тук наистина е 40 градуса, а на слънце и повече. Вчера мерихме температурата с термометър - на сянка беше 36-37 градуса, а на слънцето - 42. Сутринта мислехме да се приберем след кафето, но поради "пилешки проблеми" си тръгнахме чак по обед. Добре че колата е с климатик. То ние се чудим в тия жеги къде да се скрием, а какво да кажем за животинките - не е за мислене:(
Любче,
Да ви е честита годишнината, с любов и разбирателство да отглеждате децата си:P и нека тези чувства никога не ви напускат
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.