Днес имам рожден ден
 и бързам да ви почерпя :P
 и бързам да ви почерпя :P  

Вчера ходихме да играем боулинг и се прибрахме скапани :lol: Заспах с кокошките :P и сега кукуригам рано рано :lol: :lol: :lol:
Пожелавам ви приятен и успешен ден.

А за злобеенето: нека си злобеят, можеш ли да си представиш, как изглежда в душата на един злобар? Сигурно е ад! За тях самите си е, зарежи ги.
  А за злобеенето: нека си злобеят, можеш ли да си представиш, как изглежда в душата на един злобар? Сигурно е ад! За тях самите си е, зарежи ги.  Жилището е в една двуетажна къща, на една тиха, слънчева уличка, сред китни дворове, но само на 10 минути пеша от центъра на квартала, където са всички магазини, кафета и т.н. Детската градина е на 5 минути от там. Сега предстои за го реновираме, да се купуват мебели, да се урежда всичко. Доста работа, но мнооого приятна
 Жилището е в една двуетажна къща, на една тиха, слънчева уличка, сред китни дворове, но само на 10 минути пеша от центъра на квартала, където са всички магазини, кафета и т.н. Детската градина е на 5 минути от там. Сега предстои за го реновираме, да се купуват мебели, да се урежда всичко. Доста работа, но мнооого приятна   Явно съм толкова превъзбудена, че се събудих в 5 часа и бях съвсем бодра, търся в момента в сайтовете за ламинат.
 Явно съм толкова превъзбудена, че се събудих в 5 часа и бях съвсем бодра, търся в момента в сайтовете за ламинат.