!
 !Йоана Бони благодаря ви от сърце за пожеланията, да сте живи и здрави!
Искам да ви почерпя, пък макар и виртуално.

В хола и спалнята махнахме тапетите, което си беше живо мъчение. 3 дни ни бяха нужни! Нямам представа с какво бяха лепени, но беше ужасно. След свалянето на тапетите имаше няколко изненади - приятни и неприятни. Неприятната беше, че стените бяха осеяни с дупки и дупчици от дюбели, общо около 100. Сякаш е било стрелбище. Вчера ги замазвах, днес трябва да ги изшлайфам. Приятните изнеди са, че предните наематели са писали по мазилката послания за следващите
  В хола и спалнята махнахме тапетите, което си беше живо мъчение. 3 дни ни бяха нужни! Нямам представа с какво бяха лепени, но беше ужасно. След свалянето на тапетите имаше няколко изненади - приятни и неприятни. Неприятната беше, че стените бяха осеяни с дупки и дупчици от дюбели, общо около 100. Сякаш е било стрелбище. Вчера ги замазвах, днес трябва да ги изшлайфам. Приятните изнеди са, че предните наематели са писали по мазилката послания за следващите   Пожелания от рода на: Желаем ви бързо да свършите ремонта! или Много късмет в новото жилище!   Беше забавно да ги четем. Има и нарисувани символи на късмета - детелинки, калинки. Вчера боядисвах тавана в хола, той е с дървена облицовка, боята беше доста пожълтяла. Сега е снежно бял, а аз имам блажна боя в косата, която просто не мога да махна
 Пожелания от рода на: Желаем ви бързо да свършите ремонта! или Много късмет в новото жилище!   Беше забавно да ги четем. Има и нарисувани символи на късмета - детелинки, калинки. Вчера боядисвах тавана в хола, той е с дървена облицовка, боята беше доста пожълтяла. Сега е снежно бял, а аз имам блажна боя в косата, която просто не мога да махна   Освен това боядисахме и детската, там не се наложи да сваляме тапети. Днес ще боядисаме банята, кухнята и ще лепим тапети в хола. Утре са на ред  коридорът и терасата, и тапетите в спалняла. В неделя ще сложа мокетът в детската и ламинатът в спалнята.
  Освен това боядисахме и детската, там не се наложи да сваляме тапети. Днес ще боядисаме банята, кухнята и ще лепим тапети в хола. Утре са на ред  коридорът и терасата, и тапетите в спалняла. В неделя ще сложа мокетът в детската и ламинатът в спалнята. Завчера потопи и една ролка тапети в сапуняната вода за мокрене на тапетите, а след това реши и да се измие в кофата
 Завчера потопи и една ролка тапети в сапуняната вода за мокрене на тапетите, а след това реши и да се измие в кофата  Следобед идва и синът ми с приятелите си, изхвърлят боклуци, почистват и се занимават с Яворчо. Тогава нещата вървят по-леко. Вечер се прибираме тук, с бавни схванати движения правим нещо бързо за ядене и  уморени и много доволни заспиваме на минутата
 Следобед идва и синът ми с приятелите си, изхвърлят боклуци, почистват и се занимават с Яворчо. Тогава нещата вървят по-леко. Вечер се прибираме тук, с бавни схванати движения правим нещо бързо за ядене и  уморени и много доволни заспиваме на минутата   Първите дни имах ужасна мускулна теска, но сега вече не. Голям фитнес е телесният труд
 Първите дни имах ужасна мускулна теска, но сега вече не. Голям фитнес е телесният труд 

Мили  момичета щастлив и весел имен ден бъдете красиви и нежни като цветя и дано всяка ваша мисъл стане сбъдната мечта.
 Мили  момичета щастлив и весел имен ден бъдете красиви и нежни като цветя и дано всяка ваша мисъл стане сбъдната мечта. 

[/quote]
 [/quote]