Не забравяйте да кажете и на вас какво ви се иска, може пък дядо Коледа/Мраз да чете форума

Аз имам малки деца на 3 и 9 малкото сега има мерак да свири на цигулка е няма да е оригинална и скъпа а децка за каката и тя сега иска китара +едни дънки на мъжо поръ4ах комплект дезодорзнт и душ гел на Ейван и на мен от там за свекарвата още не сам мислила на другите баба и дядо календар със снимката на децата ами така малко по скромно но такива ни са вазможностите
  Аз имам малки деца на 3 и 9 малкото сега има мерак да свири на цигулка е няма да е оригинална и скъпа а децка за каката и тя сега иска китара +едни дънки на мъжо поръ4ах комплект дезодорзнт и душ гел на Ейван и на мен от там за свекарвата още не сам мислила на другите баба и дядо календар със снимката на децата ами така малко по скромно но такива ни са вазможностите   

И така, ето списъка:
  И така, ето списъка: ще носи поръчаната в писмото кафе машина - бълбука, свети и пише, че се зарежда с истинска вода;
  ще носи поръчаната в писмото кафе машина - бълбука, свети и пише, че се зарежда с истинска вода; / + малко календарче със снимка на малката и на семейство по един голям;
 / + малко календарче със снимка на малката и на семейство по един голям;

Така и вие ще може да споделите моята радост и коледно настроение.
  Така и вие ще може да споделите моята радост и коледно настроение.