Желая ти крепко здраве и още много вдъхновения.Благодаря ти за всичко красиво и вкусно,което си сътворила и споделила с нас.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерици.
И много

На другият ден минахме през Севлиево и помолих половинката да минем през Kaufland...Oх 2 часа не можах да изляза
 На другият ден минахме през Севлиево и помолих половинката да минем през Kaufland...Oх 2 часа не можах да изляза  Хапнахме и продължихме до Тетевен,а то едно слънчице,нямам думи.Имам и снимки,но са от колата и не са толкова хубави.Не можахме да обикаляме,заради малчо.Нослето нещо се опитваше да се запушва
 Хапнахме и продължихме до Тетевен,а то едно слънчице,нямам думи.Имам и снимки,но са от колата и не са толкова хубави.Не можахме да обикаляме,заради малчо.Нослето нещо се опитваше да се запушва  .Ох,много добре ни се отрази на всички.Малчо получи и подаръци и сега само за тях приказва.Ставам,че стана късно.Лека нощ.
 .Ох,много добре ни се отрази на всички.Малчо получи и подаръци и сега само за тях приказва.Ставам,че стана късно.Лека нощ.

.Сложих де се накисва боб,имаме ядене от снощи,измила и изчистила съм почти насвякъде,а сега ще отделя време за вас.
 .Сложих де се накисва боб,имаме ядене от снощи,измила и изчистила съм почти насвякъде,а сега ще отделя време за вас. Ще изчакам мъжът ми да се прибере от работа да обядваме заедно.Лек ден...а аз отивам да се ровя за вкуснотийки
 Ще изчакам мъжът ми да се прибере от работа да обядваме заедно.Лек ден...а аз отивам да се ровя за вкуснотийки  .
 .
 ,но ето ме тук вече.
 ,но ето ме тук вече. 

,надявам се да се справя и с това.
,надявам се да се справя и с това.