Аз съм от леко напредналите вече в кухнята, но все още се уча, може въпросите да ви се сторят леко глупави но наистина ми се иска препоръка от хора с повече опит и с изпитани вече рецепти, които и аз да приготвя

И аз правя пържоли по посочения начин, но сосът сгъстявам не с брашно, а със заквасена сметана, добавям и малко вино за аромат, след това връщам пържолите в соса за няколко минути, така те попиват от него и стават много сочни. Опитай, много е вкусно!gita77774 написа:Здравей ! Може да направиш пържоли със сос стават страхотни . Начукваш пържолките и ги отупваш със подправки по избор /кимион ,черен пипер,Пикантина за месо , соев сос, вино. отлежава така 2-3 часа .Отупваш в брашно и пържиш след като ги извадиш ги захлупваш в тенджера с капак. За соса: задушаваш гъби когато поомекнат прибавяш едно парче пушено сирене и бъркаш постоянно докато се стопи сиренето.Ако ти се вижда че е малко рядко може да размиеш 1-2 лъжички брашно в малко вода и да сгъстиш соса.Дано да ти хареса !!!!!!!!!!!!!Приятен апетит !!!! Ако нещо не ти е ясно питай пак .