Благодаря на всички за милите думи и пожелания
 Благодаря на всички за милите думи и пожелания   Радвам се ,че съм провлачила крак за нещо толкова хубаво!Дано да има все повече такива новини
 Радвам се ,че съм провлачила крак за нещо толкова хубаво!Дано да има все повече такива новини   
 Аз мисля да се поразходя малко сред природата и втората част от денят да си я уплътня с подготовка за сезона!Надявам се да съумея да съчетая двете неща бебе и работа :P
Маги честит празник!И аз много харесвам В.Търново.Нека величието на вашият град да пребъде за поколенията

чудесна е
  чудесна е  трябва да отида да ми сменат маслото на колата, малко шопинг, разходка и после като взема юнака отиваме на детския кът
 трябва да отида да ми сменат маслото на колата, малко шопинг, разходка и после като взема юнака отиваме на детския кът 

Да ви покажа малко снимки от празника вчера - забавления и игри с децата от детски градини:
  Да ви покажа малко снимки от празника вчера - забавления и игри с децата от детски градини:

хайде с него още 2 в кофата.Така е като не ги чупя по отделно :/ .И като ми тръгна наопаки,нямам думи.Ще видим после резултатът.
 хайде с него още 2 в кофата.Така е като не ги чупя по отделно :/ .И като ми тръгна наопаки,нямам думи.Ще видим после резултатът. защото след 2 часа мъжете ми  ще са на масата.
 защото след 2 часа мъжете ми  ще са на масата.