Добър ден, дружинка.
milena75, Makaweli, quick_v, ivkaa75, i4eto3421 благодаря ви и аз така казвам „всяко зло за добро”. Наистина по-важно е, и съм
благодарна на Господ, че детенцето ми е добре. На колата майната и (без цензура).
Вчера като видях разтеклото се табло, едно такова черно, безформено и грозно реших, че няма вариант за ремонт. Но днес майсторът, който я видя, каза, че може да се поправи и то за поносима сума. Вчера пожарникарът поздрави дъщеря ми за адекватната реакция по отношение на гасенето на пожара, но си мислех, че просто хей така го казва, за да каже добра и успокоителна дума на детето. Оказа се, че наистина тя е спасила колата от пълно опожаряване. Случило се е на оживена улица в града и добри хора също са и се притекли на помощ (за което съм много благодарна и се радвам, че все още ги има ). Признавам си, че ако ми се беше случило на мен, колата нямаше да има шанс за ремонт. :oops:
Иве, и на мен ми e жал само като си помисля за шока, който е преживяла дъщеря ми. Тя сподели, че някои моменти и се губят, което означава, че адреналинът е бил в повече. Вчера я водих да и пребаят. Днес се надявам и пожелавам на всички вас един хубав и спокоен ден. Хайде и на твойто малко шофьорче безпроблемно паркиране

. Представям си каква радост е.
Вяра, радвам се, че и при теб нещата са се успокоили.
quick_v, добре, че си реагирала навреме и нещата са, както казваш, „ок”.
Бъдете здрави и дано късметът е с вас.