Бони, много зависи от вкуса и личните предпочитания на всеки един, а също и от рецептата. Салатата от миди например е най-хубава като престои една нощ, за да си поеме от ароматите и лимона. Е, при нас мидите не се задържат много, много, любими са и на трима ни.
Още помня как баща ми и един негов приятел навремето вадеха толкова много миди, че ядяхме, ядяхме.......Направо на плажа палеха огън и ги отваряха върху тенекия, а накрая мама ги мариноваше в буркани! За съжаление е изгубила рецептата и не си я спомня....
Ех, детство мое.......

!
Сега ще ви кажа нещо да се посмеете - днес мъжът ми
се похвали на свекърва ми по телефона, че от известно време насам менюто ни е основно миди и риба, при което тя реагира много остро - " Защо, мамо, нямате ли какво друго да ядете, гладни ли стоите? Ако сте толкова закъсали да ви пратим месце:x ?"
Няма как, за да е доволна свекървата ще трябва да понаготвя нещо тези дни........... :lol: