Зарадвах се на отзивитте ви

Мисля, че Лили е права - не само торти биват украсявани изящно...спомням си един сладкиш, който Йоана беше украсила с теменужки! И сладките, които Лили споменава, ги помня. А сега наближава и Хелоуийн, после Николаос, после Коледа... поводи за дребни сладки с мотиви ще има достатъчно.
И Марина е права за шоколада. Честно казано, аз не се заемам с шоколад, точно защото изисква толкова координирани фактори. Не се сещам дали имаме съфорумник/съфорумничка, които да се занимават с леене на шоколад. Но мисля, че Невена и Павел не биха пропуснали такава украса

Затова наименованито на конкурса не би трябвало да се отнася до торти, а до самата декорация. Така поне започнах да си мисля аз.
За снимките за доказателство: аз работя само, когато съм сама. Често спирам и снимам различните работни стъпки, макар че това е много нервиращо и бавещо. Но преди време, когато нямах фотоапарат, взимах назаем от приятелка за да снимам готовата украса. И е ясно, че не бих могла да предоставя доказателствен материал

За качеството на снимките: Вярвам на Невена, че е труден подборът.
Мисля, че тук някъде имаше малко упътване за правене на добри снимки - на какво трябва да се объръща внимание и т.н. , или се лъжа?
Може да се направи тема по повода. Наистина е жалко, когато някой не успее да представи труда си по подобаващ начин и остане незабелязан.
Мисля, че такива снимки би трябвало да се коментират и да се посочва какви са недостатъците и как да се избегнат. Може и в ЛС.
Чао за сега!