Много време мина от последното ми писане тук, но вече се прибрахме в къщи и пак ще съм на линия
  Много време мина от последното ми писане тук, но вече се прибрахме в къщи и пак ще съм на линия  
 С мъжа ми направихме голяма обиколка на България. Ето накратко маршрута- Варна, Сливен, Стрелча, Копривщица, Враца, Вършец- там бяхме на санаториално лечение. Докато бяхме в санаториума имаше много екскурзии и не пропуснахме нито една. Посетихме пещерата Леденика, Клисурския манастир, Черепишкия манастир (тук един отец ни разказа историята на манастира) , Лопушанския манастир (отново раказ на отец за историята на манастира, молитва за здраве и миропомазване). На връщане за Варна минахме през Белоградчик и скалите, пещера Магурата, а за кратък отдих се отбихме във Видин и крепостта Баба Вида. После пътя ни продължи през Тетевен, но за нощувка избрахме Троян и не пропуснахме Троянския манастир, после се прибрахме благополучно във Варна.
Всички места, които обиколихме ме заредиха с много положителна енергия. Невероятна е красотата на Родината ни в този сезон! Багрите на планината са неизказано красиви и неповторими, доволна съм, че времето беше слънчево и можахме да се насладим на тази красота и великолепие, които само природата може да ни поднесе. Историческите данни и обясненията на екскурзовода обогатиха знанията ни.
Много снимки направих, но сина трябва да ги прегледа и обработи за да мога да ги пусна, но и това ще стане. Просто бързах да споделя с вас възторга си от преживяните хубави моменти и да пожелая на всички да могат да видят и усетят великолепната ни природа и забележителности.
Много се разприказвах, но се надявам да ме извините

Лек и слънчев ден

На Леденика съм ходила като ученичка,на екскурзия,ама това беше ехе....мнооого отдавна.Замислила съм като се стопли на пролет да идем до там...
 На Леденика съм ходила като ученичка,на екскурзия,ама това беше ехе....мнооого отдавна.Замислила съм като се стопли на пролет да идем до там...