Как тече денят на Веселите готвачи? - Декември '11
- irinchicata
- магьосник в кухнята 
- :: 49 рецепти от irinchicata
- :: 187 снимки от irinchicata
- Elti
- магьосник в кухнята 
- :: 31 рецепти от Elti
- :: 1236 снимки от Elti
- Контакти:
Здравейте и от мен. 
От сутринта се размотавах по магазините и напазарувах и последните останали в списъка неща.
Сега ще направя руската салата (предпочитаме я домашна и престояла). В плановете за днес влиза и тортата. Ще трябва да измисля и нещо бързо за вечеря.
И тъй като предполагам, че утре няма да намеря време да ви пиша, още днес искам да ви пожелая една
незабравима, празнична и изпълнена с много смях и веселие НОВОГОДИШНА вечер.

От сутринта се размотавах по магазините и напазарувах и последните останали в списъка неща.
Сега ще направя руската салата (предпочитаме я домашна и престояла). В плановете за днес влиза и тортата. Ще трябва да измисля и нещо бързо за вечеря.
И тъй като предполагам, че утре няма да намеря време да ви пиша, още днес искам да ви пожелая една
незабравима, празнична и изпълнена с много смях и веселие НОВОГОДИШНА вечер.

Моето блог-местенце - http://elti-spodeleno.blogspot.com
Моята facebook страничка http://www.facebook.com/SpodelenoOtKuhnataNaElti
- ninka71
- виртуоз с тиган 
В стаята,закачливо надничат слънчевите лъчи,които днес,нежно погалиха земята и скрежът от клоните на дърветата и ледените висулки от покривите на къщите,вече ги няма.
Аз,трябваше вчера и днес,да съм на работа,но имам здравословни проблеми и останах да се лекувам вкъщи.Това мъчение продължи две седмици,тъй като,аз се "квалифицирах"на доктор,но този път безуспешно. И...се наложи,едва вчера,да посетя лекуващият ме доктор.
 И...се наложи,едва вчера,да посетя лекуващият ме доктор.
Както и да е.....
Сега е време,за следобедната ни доза,ободряващо кафенце 

Пожелавам ви,приятни приготовления за новогодишния празник!И много,много подаръци от Дядо Мраз! 

Бъдете здрави и незабравяйте да се усмихвате повече!

Аз,трябваше вчера и днес,да съм на работа,но имам здравословни проблеми и останах да се лекувам вкъщи.Това мъчение продължи две седмици,тъй като,аз се "квалифицирах"на доктор,но този път безуспешно.
 И...се наложи,едва вчера,да посетя лекуващият ме доктор.
 И...се наложи,едва вчера,да посетя лекуващият ме доктор.Както и да е.....
Сега е време,за следобедната ни доза,ободряващо кафенце

Пожелавам ви,приятни приготовления за новогодишния празник!И много,много подаръци от Дядо Мраз!

Бъдете здрави и незабравяйте да се усмихвате повече!

Животът е само един миг между две вечности
Платон
- Sirena
- магьосник в кухнята 
- :: 17 рецепти от Sirena
- :: 171 снимки от Sirena
Здравейте  

Нинка, надявам се да се оправиш и утре да си на линия.
Elti, и аз като теб направих руската салата от днес, както и тортата, утре само ще я украся, то Нова година ще посрещнем навън с приятели, но на 01/01/2012г.ще хапнем и всичко тогава ще ми е готово.
Хубав ден.

Нинка, надявам се да се оправиш и утре да си на линия.
Elti, и аз като теб направих руската салата от днес, както и тортата, утре само ще я украся, то Нова година ще посрещнем навън с приятели, но на 01/01/2012г.ще хапнем и всичко тогава ще ми е готово.
Хубав ден.

"Бъди себе си, има достатъчно други хора."
						- vyra59
- магьосник в кухнята 
- :: 25 рецепти от vyra59
- :: 43 снимки от vyra59
Добро утро!
Поднасям по едно кафенце и желая на всички весело посрещане на Новата 2012 година! 

Поднасям по едно кафенце и желая на всички весело посрещане на Новата 2012 година!

- milena75
- магьосник в кухнята 
- :: 64 рецепти от milena75
- :: 279 снимки от milena75
Добро утро и от мен! Предполагам, че вече сте се отдали на трескава подготовка за празника - един готви, друг релаксира и решава какво ще облече довечера! На всички, везависимо дали ще сте си в къщи с добра компания, или с приятели навън, желая весело посрещане на Новата година и дано всичко лошо остане в старата!
[youtube]http://youtu.be/KPrcT2UUsVA[/youtube]

[youtube]http://youtu.be/KPrcT2UUsVA[/youtube]
- Makaweli
- магьосник в кухнята 
- :: 66 рецепти от Makaweli
- :: 908 снимки от Makaweli

[youtube]http://youtu.be/xf9cT2Y7RCw[/youtube]
Добро утро

Празничната подготовка е в пълна сила - толкова пълна, че кафето се пие на пресекулки, а котлоните са на max

Шегувам се
 Аз сега си пия второто кафе. В промеждутъка измих чиниите от снощи, че то си беше голям майтап. Четирима човека ползвахме чинии като за цял полк
  Аз сега си пия второто кафе. В промеждутъка измих чиниите от снощи, че то си беше голям майтап. Четирима човека ползвахме чинии като за цял полк  Съседа дойде за малко у нас, договориха се по мъжки да сме заедно довечера, после дойде и жена му да се уточним за приготовленията. А през това време на тигана се печеше риба - и с пелинче, познайте какво се случи
  Съседа дойде за малко у нас, договориха се по мъжки да сме заедно довечера, после дойде и жена му да се уточним за приготовленията. А през това време на тигана се печеше риба - и с пелинче, познайте какво се случи  
 На всички вас желая приятни приготовления, весело посрещане на Новата година и щастливи мигове с любимите хора

Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.
						- i4eto3421
- магьосник в кухнята 
- :: 89 рецепти от i4eto3421
- :: 507 снимки от i4eto3421
Скъпи весели  ,момичета и момчета.Искрено се надявам новата 2012 да донесе на всички здраве,щастие и късмет.
 ,момичета и момчета.Искрено се надявам новата 2012 да донесе на всички здраве,щастие и късмет.
Искам да благодаря на всички за хубавите рецепти,съвети и вкусни снимки.Дано и през новата година бъдем заедно във веселото кулинарно приключение Веселият Готвач!

Весело изкарване!

,момичета и момчета.Искрено се надявам новата 2012 да донесе на всички здраве,щастие и късмет.
 ,момичета и момчета.Искрено се надявам новата 2012 да донесе на всички здраве,щастие и късмет.Искам да благодаря на всички за хубавите рецепти,съвети и вкусни снимки.Дано и през новата година бъдем заедно във веселото кулинарно приключение Веселият Готвач!

Весело изкарване!
- Sirena
- магьосник в кухнята 
- :: 17 рецепти от Sirena
- :: 171 снимки от Sirena
Здравейте  

Идвам и аз с моето бързо кафе
И аз като Бони го пия на пресекулки, но днес ще е така 

Добре,че вчера си помогнах, днес работата ще е по-малко, няма да празнуваме в къщи, но и догодина ще се яде 

От сега искам да ви поздравя за Новата Година, да сте щастливи, да имате спокойни и безоблачни дни, много здраве и усмивки 

Идвам и аз с моето бързо кафе

И аз като Бони го пия на пресекулки, но днес ще е така

Добре,че вчера си помогнах, днес работата ще е по-малко, няма да празнуваме в къщи, но и догодина ще се яде

От сега искам да ви поздравя за Новата Година, да сте щастливи, да имате спокойни и безоблачни дни, много здраве и усмивки

"Бъди себе си, има достатъчно други хора."
						- ivkaa75
- магьосник в кухнята 
- :: 4 рецепти от ivkaa75
- :: 3 снимки от ivkaa75
Здравейте и от мене  ,
 ,
и аз да се класирам с моето кафенце защото днес имам по-вечко работа станах преди малко 

но ще се справя поне ще си изпия кафенцето спокойно,а после ще действам
Пожелавам ви на вас и вашите семействаи най- щастливата, красива и успешна Нова 2012 година.
Нека всяка снежинка, която пада от небето е една ваша сбъдната мечта !!!
Весело посрещане приятели!!!

,
 ,и аз да се класирам с моето кафенце защото днес имам по-вечко работа станах преди малко

но ще се справя поне ще си изпия кафенцето спокойно,а после ще действам
Пожелавам ви на вас и вашите семействаи най- щастливата, красива и успешна Нова 2012 година.
Нека всяка снежинка, която пада от небето е една ваша сбъдната мечта !!!
Весело посрещане приятели!!!