Мисля, че се прави както всяко свинско по китайски в тиган Уок. Разликата е в сервирането / и в цената естествено

, ако сте в китайски ресторант/.
Това свинско ястие обикновено се сервира в нагрята метална плоча. Т.е ако имате метална плоча , нагрявате я предварително ,след като сте сготвили ястието го слагате върху плочата, и Воала .. къкрещо или цвърчащо свинско върху метална плоча. Т.е ястието Ви го сервират горещо, а не истинало.
За рецепта :
Свинско по Китайски
Свинско със зеленчуци по китайски
Свинско стир-фрай по китайски
Месо със зеленчуков микс Гуан Дон
Или виж следния линк
http://www.cookstr.com/recipes/sizzling-garlic-pork
Лошото на това ястие, е че няма как да си го поръчаш онлайн. Не носят нагряти плочи по домовете. Или пък, вариант е да си поръчаш китайско и да го сервираш върху загрята метална плоча.

Вечерята е ефектна и готова за около 30- 40 минути/ въпрос на време за доставка/