Честито и от мен на всички за хубавите придобивки! Да ви служат дълго и вярно

Да са ти честити придобивките и успешно да ги уползотворяваш!Ако е удобно на коя фирма са?i4eto3421 написа:Да ви се похваля,днес ми пристигна поръчка на сладкарски материали.Бой:кафява.черна,розова и розова блестяща.Инструменти за моделиране,инструмент за рязане на фондан,цветни тичинки за цветя и текстурни релси -дантели.Надявам се ,че ще ми вършат идеална работа.Дано има повод да ги използвам скоро/близките дни/

3 от тях изобщо не загряваха, а четвъртия само на най-висока степен. Оказа се, че да си купя нов плот с котлони струва колкото цяла една нова печка с фурна и котлони. Затова си купих цяла печка. Никак не ми беше до такава покупка, защото всъчност пестях за нов диван
  3 от тях изобщо не загряваха, а четвъртия само на най-висока степен. Оказа се, че да си купя нов плот с котлони струва колкото цяла една нова печка с фурна и котлони. Затова си купих цяла печка. Никак не ми беше до такава покупка, защото всъчност пестях за нов диван   Но след като цяла седмица готвих само на фурна, просто нямаше начин. И за да не е съвсем насила покупката, си купих и комплект тенджери.
  Но след като цяла седмица готвих само на фурна, просто нямаше начин. И за да не е съвсем насила покупката, си купих и комплект тенджери. 

Да си я ползваш със здраве за всякакви вкусотии.
 Да си я ползваш със здраве за всякакви вкусотии.