images (3).jpg
Добро утро,и веднага се присъединявам към чудно,поднесеното кафе!Дидка,бъди оптимистка и чакам за хубави новини.

Ето ,че след дооста време и при мен ,една,радостна и същевременно изненадваща новина.Ставам ръкокодител на "TUPPERWARE" ,което на практика означава бонуси,пътъвания и разбира се мноооого бягане.Предстои ми официално именуване в Атина,х-л"ХИЛТЪН"

Споделям всичко това с вас ,за да видим,че за кои ли път българите са ценени в чужбина.Почувствах се много горда,когато съобщиха името ми ,първо,защото съм чужденка и второ ,защото и през ум не ми бе минавао ,че щастливката мога да съм и аз.

Разбира се ,останаха много разочаровани гъркини,които са очаквали това место,но sorry,такъв е живота...

:На абитуриенските мамчета ,кураж ,да прекарате незабравимо и да се гордееш със сина си,Ивче и ти благодаря за стиховото оформление,а Бони за всичко останало.Колкото до ръководното место става въпрос за острова,по-лека ,лека ще Ви покажа и мнооогото придобивки ,все пак освен всичко друго,нали сме " Весели Готвачи ' пък и тая фирма е за домакините,понеже е многонационална скъпичка е и нямам информация в България как върви.Тук почти няма домакинство,което да не ползва,дано имат възможност по-вече домакини да я ползват.Доста се замислих дали да споделя и моята новина,но зная,че и в трудни,и във весели моменти сме заедно,така,че почерпете се и от мен.Заповядайте
images (6).jpg
и спокоен съботен ден на всички!!!