Добро утро момичета

,
хайде на поредното кафенце ароматно,черно и горчиво
Elti,как си мила нощес пак е имало трус само,че е бил по-слаб,
дано вече се пооспокоят нещата.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА БЪЛГАРСКАТА ПИСМЕНОСТ,
КУЛТУРА,ПРОСВЕТА,ДУХОВНОСТ И ЧОВЕЩИН...А!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И МНОГО УСМИВКИ!~
Днес ще пътуваме за Сливен,
синът ми е абитурент и много се вълнувам,
балът е довечера,
а ето и моето пожелание към него искам да го споделя с вас:
Скъпи Боги,
Ето, че дойде и твоят абитуриентски бал, който ще бъде един от най-красивите и незабравими празници в живота ти!
Сега започва един нов етап от живота ти, който ще бъде изпълнен с изненади и предизвикателства.
Отмина времето на веселите детски игри и започва една нова за теб “игра” - по примамлива и сложна. Предстои ти да изживееш много прекрасни мигове, ни и много горчивини. Приемай вс...яка трудност като изпитание и бъди устремен в сбъдването на мечтите си, гледай позитивно на всяко падане и приемай с усмивка неуспехите.
В моменти на колебание и несигурност се доверявай на вътрешния си глас и следвай своето разбиране за живота!
Знай, че “няма пряк път към мястото, където искаш да отидеш”, затова дерзай мило дете, вярвай в себе си и никога не позволявай на “онова, което не умееш, да пречи на това, което умееш!” Предстои ти да продължиш по пътя на знанието, затова стъпвай сигурно с високо вдигната глава - не се предавай, а бъди целеустремен и ако “съдбата ти затвори вратата - влез през прозореца”!………..защото винаги има начин!
Като твоя майка, аз винаги ще те подкрепям и съветвам, а сега в този час искам да ти кажа - “Върви след мен аз ще те водя” , не бъди скромен и плах, защото скромността е за тези, които нямат други качества!Бъди твърд!Бъди непоколебим! Бъди решителен!
Защото ти можеш!
Желая ви прекрасен ден!
А на всички абитуренти да им върви по вода и да збъдват мечтите си!