Съобщения за нови екстри и промени по "Веселият Готвач"
-
veselinka_borova
- аматьор с виличка

- Мнения: 4
- Регистриран на: вт ное 13, 2007 8:49 pm
Мнение
от veselinka_borova » нед фев 17, 2008 7:15 pm
Много е хубаво ако наистина продължите с тези видео клипчета.Можешда добиеш по-голяма престава за приготвянето на дадена рецепта.

-
zlatka
- виртуоз с тиган

- Мнения: 3
- Регистриран на: съб фев 16, 2008 3:12 pm
- :: 3 рецепти от zlatka
- :: 22 снимки от zlatka
Мнение
от zlatka » вт фев 19, 2008 10:22 pm
vg написа:Първата видео рецепта на сайта вече в факт!
Тук
Плосък хляб Роти [видео рецепта] освен да прочетете рецептата можете и да видите и самото приготвяне в едно кратко видео клипче.
Ако ви харесва ще работим повече в тази посока, но първо си кажете мнението - допада ли ви този начин на представяне на рецепти, смятате ли че е полезно и интересно?
-
lulu
- чирак с черпак

- Мнения: 1
- Регистриран на: пет фев 15, 2008 9:55 am
Мнение
от lulu » пон мар 03, 2008 4:06 pm
Много полезно и оригинално решение! Човек по-лесно възприема с очите ! :oops:
-
sever
- магьосник в кухнята

- Мнения: 43
- Регистриран на: пон ное 12, 2007 7:53 am
- :: 49 рецепти от sever
- :: 19 снимки от sever
Мнение
от sever » вт мар 04, 2008 4:55 pm
След зеленчуковата райта, непременно ще пробвам и сладкиша!Амбицира ме тази жена, а имам и бадеми.Само трябва да хвана жертва да ги обели

-
Pavel
- шеф на кухнята

- Мнения: 908
- Регистриран на: нед авг 05, 2007 11:04 am
- :: 26 рецепти от Pavel
- :: 393 снимки от Pavel
-
Контакти:
Мнение
от Pavel » чет мар 06, 2008 10:32 am
sever написа:След зеленчуковата райта, непременно ще пробвам и сладкиша!Амбицира ме тази жена, а имам и бадеми.Само трябва да хвана жертва да ги обели

Аз се изненадах първия път като видях колко лесно става - само леко като ги потопиш в топла (вряла) вода и хоп..

Буквално около секунда на бадемче ти трябва, дори и по-малко. Успех

Aut viam inveniam aut faciam
-
ivanova
- ентусиаст с миксер

- Мнения: 3
- Регистриран на: ср яну 30, 2008 8:29 pm
Мнение
от ivanova » вт мар 18, 2008 10:46 pm
Pavel написа:sever написа:След зеленчуковата райта, непременно ще пробвам и сладкиша!Амбицира ме тази жена, а имам и бадеми.Само трябва да хвана жертва да ги обели

Аз се изненадах първия път като видях колко лесно става - само леко като ги потопиш в топла (вряла) вода и хоп..

Буквално около секунда на бадемче ти трябва, дори и по-малко. Успех

ami ,haresa mi i to mnogo.naistina e gotino da vijda6 krainiq rezultat,kakvo se polu4ava

-
stella_70
- аматьор с виличка

- Мнения: 1
- Регистриран на: чет ное 15, 2007 5:05 pm
- Местоположение: Бургас
Мнение
от stella_70 » ср мар 19, 2008 8:43 am
На мен също ми се вижда много сполучлива тази рецепта,но ще я изпробвам след края на постите.Само не ми стана ясно количеството на маслото.
-
vg
- Администратор

- Мнения: 553
- Регистриран на: съб авг 04, 2007 11:07 am
- :: 3362 рецепти от vg
- :: 218 снимки от vg
Мнение
от vg » ср мар 19, 2008 2:54 pm
stella_70 написа:
На мен също ми се вижда много сполучлива тази рецепта,но ще я изпробвам след края на постите.Само не ми стана ясно количеството на маслото.
Количеството за маслото е написано в рецептата - около 60 г. Когато ние си правим тази баница слагаме по-малко и пак става много вкусна.
neli.mag - радваме се, че ти харесва - и ние много я обичаме, защото не се сляга и става пухкава

Екипът на "Веселият Готвач"