ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН И БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!ИВКА,благодаря ти за информацията за ДИДКА,нека е добре момичето и живот ,и здраве я чакаме да се включи на линия.БОНИ,аз също много се радвам,че дъщеря ми бе очарована от БГ.,защото и моята цел е един ден да обикне БГ,като своя родина.Зная,че е малко трудничко ,защото е родена тук,расте тук ,от баща и до целия му род ,всички са тук ,вкл.баба ,дядо и лели и чичовци всички са около нас ,докато бг. рода го вижда веднъж в годината ,но и затова работя и аз ,като майка,горда българка.От време на време иска бг.попара с масло и сирене,таратор,миш-маш печен пипер,пълнен с яйца и сирене и на всички хвали бг.кухня.Докато малкия е някак по-българин ,но и двамата като ги питат ,казват че са половин българи,но се иска доста помощ от моя страна.Тая година за пръв път ,тръгвайки си сподели,че дните са минали много бързо и че се чувства някак особено,носталгично....но да не забравям,че и пораства и не е малкото момиченце.Помогна при чистене на доматите,пипера за лютеницата,ряза сини сливи за компот ,камби за разни туршии,нали си има бг.жилка...майка ми бе много доволна и едновременно горда.МАМИ,така е когато сме далеч и когато дните са преброени...пък колкото до мен,предполагам,че хората се раждат ,не стават...винаги мисълта ми е за народа около мен,независимо дали са близки или приятели,Вас наистина Ви чувствам близко до мен,радвам се с успехите на всички и се притеснявам ,когато някой е затруднен.Както и друг път съм споделяла радвам се,че съм сред Вас ,толкова добри и позитивни хора ,радвам се,че Ви има и още по-вече ,когато съм далеч от Родината.Лек и приятен следобяд на всички и честит празник още веднъж!!!