VE4ERNA ESENNA KARTINA S VINA.jpg
Доб ър вечер,ВЕСЕЛУШКИ! Малко позакъсняла,но ...на линия.Днес,имах малко по-вечко работа от предвиденото и така и закъснях да пия кафето си с Вас.Между другото имам и едно ужасно главоболие ,което днес ме измъчи доста,друг път ,когато получавам кризи отмигрена ,отивам на спешно ,включват ме на система за около час и после съм по-добре,но днес не отидох.Забелязвам,че вече няколко месеца съвпада и с началото на месечния ми цикъл ,и вземам някои лекарства и отшумява ,но не винаги е така...РАЛИ,като прочетох как процедираш благородно ти завидях,аз не мога да издържам на болка и прага ми е доста нисък ,така,че помагам на фармацевтичните компании да печелят...Браво,че си ходила на лекар,надявам,се всичко да отшуми ,най-вече болката и неразположението,защото аз също имам проблем,казаха ми,че е от кръста за съжаление приключих до там ,пих някакви много силни противовъзпалителни ,но ефекта е нула,за жалост.Дано поне при теб отмине

Навремето се чудех майка ми като се оплакваше от подобни болки ,амислех си ,че аз съм недосегаема,...в крайна сметка сме тка никой от нищо не е застрахован .Въпросът е ,че трябва да внимаваме с тежестите,които вдигаме,движенията,които извършваме,наглед безобидни ,но могат да ни отворят много и трудно поддаващи се на лечение проблеми,даже и как стоим седнали ,смешно,но ...много важно...Искам да поздравя и аз TANIMA ,с добре дошла,единственото сигурно е,че наистина ще поостанеш,защото толкова приятни,позитивни и весели приятели в днешно време е малко трудно да намериш,пък нищо ,че не се познаваме лично.За всичко това ще се увериш сама,

ВЕРЧЕ ,и на теб само оптимизъм и горе главата ,заттова са приятелите,когато се смеем е лесно ,но наистина в по-трудни моменти трябва да си помагаме

На всички лека испокойна нощ!