Днес обещах да съм активна и го правя....РАЛИ,току-що разглеждах снимките на 12 годишното момиче.Аз също имам почти 12 г. момиче (11,5г.) В моите очи най-красивото,нали си е мое ,но не е точно така.Зълва ми веджъж я бе взела на разходка ,и връщайки се ми разказаха ,че са били заедно на кафе с нейни приятели и в компанията са били и рекламни агенти на известна рекламна агенция.Тогава живеехме още в Атина.От една страна ,столица ,голям град и разбира се хиляди възможности за изява ,от друга ....жив хаос.Виви беше много ентусиазирана и само дето не подскачаше от радост.Колко малко му трябва на едно дете ,защото ще ме извинят ,но става въпрос за деца ...Аз съм съвременен човек ,модерен ,бих казала ,но се учудих как за елементарно време може да се промие мозъка на едно дете.Без недомлъвки и аз ,и съпруга ми и обяснихме ,че искаме да набляга на учението ,приоритета на този етап е то ,пък занапред ако иска да я знаят по-вече хора има много варианти.Писах и по-напред ,че сме плътно до децата ,без много приказки ,разбра за какво става въпрос.Баща и също не пропусна да и обясни рисковите ,които се крият зад блясъка ,които се афишира ,мръсотията и въобще всичко на тая тема.Лятото ,когато бяхме в БГ. посетихме един ,многолюден плаж във Варна .Какво да ви кажа ,детето седя до мен и на няколко пъти ме попита "къде ме доведе ,не се чувствам уютно",как сестоят уплашените птиченца ....Брат ми до мен ,не смея да се огледам наоколо ,какво им става на тия момичета ,това разголване ,грозотия,сякаш само те имат гърди

и на всичко отгоре майки ,и децата до тях ,моето дете умря от срам.Тук ,поне опазил ни Бог такова нещо рядко ще видиш,виж изключения винаги има ,но масово?!И една наперена походка ,златото тежи и ....не мога да разбера какво целят ?!МАМИ ,много правилно си се изразила.Който живее далеч от БГ. и се връща по за месец ,тия работи направо шокират....,но важното е да имаш пари да си в играта ,много точно си го казала.Ох,не зная искам децата ми да станат добри хора ,човеци ,....много сме далеч от това мислене,по-точно изкривено мислене .Бях ви писала ,че сутринта деня на децата ни от 1клас до завършване започва с "Отче наш.....и не ни въвеждай в изкушение ,а ни избави от лукавия...и т.н.",може на някои да му се струва смешно ,но аз се радвам,че деня им започва така...Аз съм горда с дъщеря ми ,тая година бе първа на острова на скок височина ,тренира,има хубаво тяло ,но дотук...учи ,занимава се с английски извън училище и съм горда ,най-вече ,че едно ,изключително разумно дете ,едно малко,голямо момиче....Другото всичко с времето ,годините са трудни ,в които живеем ,,живота напрегнат...моралните ценности са преди всичко ,на всичко друго му се намира цаката,както казваше дядо ми някога.И си мисля ,че тия деца ,които главите им от малки се пълнят с въздух ,разбира се от родителите им в стремежа им да станат "нещо голямо ",най-често са нещастни пораствайки ,опитали вече какво ли не...Това е мое мнение и.....просто го споделям с вас.Много писах ,бих продължила ,защото темата е обширна ,...за жалост! Лека и спокойна вечер