Добър вечер,малко късничко ,но на линия.РАЛИ,браво !Браво не само за изработката ,но и за идеята ти на това ,погледнато през моя оптически ъгъл творение на изкуството!!!

Такова изящество и финност ,просто нямам думи .....приближаване до перфекционизма,но и за начина да пробиеш на пазара!Браво ,моето момиче ,аз тая година станах мениджър на TUPPERWARE за нашия остров ,точно за това успях за разлика от много гъркини,които си смятаха местото сигурно и за различния пдход на представяне и рекламиране на определения продукт,момичетата знаят ,бях ги черпила по онова време.Колкото до тортите и на мен са ми слабост ,и да ги правя ,и да ги ям

Правя по-вече от 20 години ,бях 19 г. когато направих първата ,беше какво да ви пиша ,като лееееко бетонирана ,но баща ми пред всички бяви ,че по-вкусна торта не е опитвал ....

и оттогава започнах да опитвам ,да подобрявам и ...да казвам,че все още имам много да се уча.В началото,ткакто започнах да следя рецептите много често срещам тоя крем със заквасена сметана ,взех че се юрнах да търся тук.За голяма моя изненада ,поузорих се доста ,докато открия ,някаква френска .Спазих рецептата ,не зная на коя точно торта бе ,но всички единодушно ме помолиха да не си правя експирименти по-вече.Дъщеря ми дори сподели,че на млечна салата(тзатзики) тая сметана ще върви по-вече....Знам ли вкусове разни ,затова и съществуват и толкова ,и различни видове кремове.ЙОАННА ,и твоята ,макар и отдалеч снимана торта е супер,много нежна и фина.Аз ,да си призная любимата ми е "ГАРАШ" ,заради мноогото шоколад и една обикновена орехова торта на моята маминка ,тя я наричаше "ЛЮБА" така съм я записала и аз ,харесва ми защото ми напомня детските години и защото е много опростена-яйца,брашно,захар ,мляко и масло.Тук я правя често и винаги след отзивите,че е много вкусна ,не пропускам да подчертая на кого е рецептата.Заповядяйте и по едно парче,сетих се ,че я имам снимана
035.JPG
и тук полуразрязана
036.JPG
. Иначе търкулна се и тая седмица ,много бързо ,защо времето хвърчи ?!Дали ние порастваме ,и така ни се струва .....Когато децата бяха бебета ,седмицата ми се струваше месец....сега задължения ,учене и .... хоп нова започва .Утре ,нашия остров ,празнува освобождението от турско робство.Обявени са различни мероприятия и събития ,н утре е и голямата манифестация ,много войска (тук сме и гранична зона ,дал Бог )най-различни ,сухопътни,морски ,специални и какви ли още не ,просто не им зная наименованията на всички ,същ и ученици.Вчера ,за пръв път видях на живо изтребители Ф16,направо изтръпнах ,замислих се какво ли не ,явно имаха учение само едно фиу се чу и вече погледа ми ги губеше...Дано навсякъде цари мир и спкойствие ,и дано хората станем по-добри,не е толкова трудно ,всеки ако за миг забрави егоизма си и подаде ръка на нуждаещи се ,от блага дума до ........парче хляб ...на всички лека и приятна,съботна вечер!!!ИВЕ,радвам се ,че си ме последвала ,надявам се и деня ти да е бил пълен с усмивки .Колкото до маратона с готвенето за варненеца ,бях готова да предложа помощта си ,що за ВЕСЕЛИ ГОТВАЧИ сме?!

MAMI,ако искаш вярвай ,точно това си мислех ,че си при внука си снощи ,и ето ,че го потвърждаваш,радвам се ,че си прекарала чудесно ,да си здрава и още на много внуци да се радваш,мила,явно сме писали заедно.
kalinixta.jpg