Здравейте и от мен! Днес ,боб яхния а някои прибавиха и пушени свински гърди и маруля салата......така ми се иска туршия и дом . винце .Бони,успех утре ,ако продължаваш в същия дух .....и фиданките ще ти завидят.Аз, също имам холестерол ,пия хапче ,защото е от организма .Миналата година правих 90 дневната диета ,но холестерола не мръдна.....разбира се не се уповавам на хапчето ,внимавам с какво се храня ,и заради теглото ми ,имам 5-6 кг. които не са "МОИ",но .....търпя ги

нали съм добро момиче

,докато не ми писне някой ден и ги изгоня .......я да видим кога

Приятелката ми ,тук на острова се жени на 12 януари и имах надежда да опитам поне ,но Коледа ,Нова Година ......ще покаже дали ще смъкна нещо .......Сега ,преди да пожелая лека нощ ,пийте едно домашно винце ,българско и за мен и приятни сънища .Щях да пропусна приготвих и от вчера замисления ябълков пай ,снимам ,но имам проблем с кабела ми ,оправя ли го ще пусна всичко!

МАМИ,какви са тия печени ябълки и вкуснотии ,миналата година приготвих 6 ябълки в малка тавичка да ги опитат тук и накрая сама си ги изядох ,по същия начин и макароните на фурна ,само като чуят за захар ,започват да се смеят и никой не ги опитва поне ,и

...... пак сама си ги хапнах .........по-вече не съм ги правила ,а ми харесват