Аз отдавна имам такива оръдия на труда
 и мога да те уверя, че са много полезни.
  и мога да те уверя, че са много полезни.   В никакъв случай не са само за цветя. Можеш да ги ползваш за всякакви фигури. Пожелавам ти да са ти полезни и верни
  В никакъв случай не са само за цветя. Можеш да ги ползваш за всякакви фигури. Пожелавам ти да са ти полезни и верни 
На всички - Бони, Цвете, Кате, Наталка, Дианка - благодаря за хубавите думи за моята славна чинийка

И аз много си я харесвам, а след първоначалните вълнения покрай нея дори ми умиля още повече!
  И аз много си я харесвам, а след първоначалните вълнения покрай нея дори ми умиля още повече!Дианка, Йоана, за кражбите по магазините... навсякъде се краде! Тук път ако искат да те претърсят, първо са длъжни да ти покажат видео, от което да става ясно, защо те подозират. Дианка, аз също не бих купила нищо, след като са се отнесли така с мен! Всеки заподозрян е невинен до доказване на обратното! Не ти си длъжна да докажеш, че не си крала, а те са длъжни да инвестират в техника, която да докаже, в случай, че действително крадеш!!!
Цвете, много подъл начин да си пробутат стоката! И аз бих възроптяла! Това е заблуда на купувача и тук е забранено. Дори в случай да има някаква цена и да се окаже, че са объркали етикета и т.н., са длъжни да ти дадат стоката на цената, която си видял ти.

ЙОАНКА,ЧЕСТИТО -пожелавам ти, да твориш красиви неща и да радваш всички,успех миличка.
 ЙОАНКА,ЧЕСТИТО -пожелавам ти, да твориш красиви неща и да радваш всички,успех миличка.

. Ще ми отиват, нали
. Ще ми отиват, нали   

Имаше една тема, дето се оплаквахме от домакинската работа. Там си излях душата относно кабелите и маркучите и затова как винаги се оплитам в тях. Е, реших си проблема частично. Не слагам снимка и/или линк, за да не излезе реклама. Не е от скъпите, напротив, на промоция ми струваше 245 лв. Наясно съм, че няма да се качва по стени и тавани, за да обира паяжини, но за мен е достатъчно да минава пода... Честно казано бях скептично настроена и може би затова съм очарована от резултата. Минава през кабели без да се оплита, хвърлях й чорапи, за да я "объркам", слагах на пода стъклена ваза с вода, но не я обърна ... изобщо посветих два часа да я тормозя.
  Имаше една тема, дето се оплаквахме от домакинската работа. Там си излях душата относно кабелите и маркучите и затова как винаги се оплитам в тях. Е, реших си проблема частично. Не слагам снимка и/или линк, за да не излезе реклама. Не е от скъпите, напротив, на промоция ми струваше 245 лв. Наясно съм, че няма да се качва по стени и тавани, за да обира паяжини, но за мен е достатъчно да минава пода... Честно казано бях скептично настроена и може би затова съм очарована от резултата. Минава през кабели без да се оплита, хвърлях й чорапи, за да я "объркам", слагах на пода стъклена ваза с вода, но не я обърна ... изобщо посветих два часа да я тормозя.  
 Не го тормози много, че да ти е с години помощник
  Не го тормози много, че да ти е с години помощник