[youtube]
http://youtu.be/xwX_35Ye81Q[/youtube]
Добро утро
Истинска зима - тук там се среща по някой забравен топъл ден като миналите дни, но ... днес си е типичен зимен ден, вее страшен вятър и е суденооо
Ние използвахме вчерашния хубав ден и гостувахме на моите родители - занесохме им подаръци, плодове и други необходими неща. Мъжа ми и младежа изхвърлиха на улицата снега от двора, че ако се стопи там си става наводнение

Помогнахме и с още неща и така ... А толкова е хубаво да си идеш у дома

Няма да се разнежвам повече, за да не разстройвам момичетата,които са далече
Кате, като минавахме покрай Полски Тръмбеш си мислех за теб и изпратих мислени поздрави от теб към градчето
Петинка, браво на теб - много организирано момиче си

И тоалета си приготвила, и за вечерята си помислила - всичко ще бъде ОК

Аз бих приготвила всичко преди обяд и после само да притоплиш - нали трябва да се направиш хубава, а не в последния момент да се притесняваш
Ние все още не сме решили къде да посрещнем Новата година

Младежите ще си празнуват кой във Варна, кой с компания в Балкана и ние трябва да помислим за себе си

Имаме покани от приятели, може и у нас да се съберем, но още не е ясно
Дианка, чудесно е това, което си намислила и правиш с подаръците и благотворителността. А това че и девойката ви се приобщава е прекрасно - децата усещат и разбират толкова чувствително постъпките на родителите си, че след време душата ти се изпълва с радост, когато сами започват да правят подобни неща и им идват отвътре

И с нашите момчета е така и БЛАГОДАРЯ НА БОГ, че ни помага и закриля

Нека Бог помага на всички семейства и всички хора да живеят по-щастливо
Кате, докато аз пиша, ти ме изпревари с кафето - да ти е сладко
На всички вас желая хубав и топъл почивен ден и приятна подготовка за празника