Присъединявам се към компанията

Идвам с кафето

Още един петък ще си отиде, още един уйкенд предстои

Всяка сутрин може да се започне с добра мисъл,
ако мислиш положително преди да отидеш в леглото си
Приятен и успешен Ден!

,сядам във вашата компания.Танче, направи консултация с невролог,не може така да я караш без сън,ще ти се отрази негативно, по принцип всеки има подобни периоди,но при теб продължава доста време.
 ,сядам във вашата компания.Танче, направи консултация с невролог,не може така да я караш без сън,ще ти се отрази негативно, по принцип всеки има подобни периоди,но при теб продължава доста време.  .При нас вали дъжд,толкова много,че вече подгизнахме.Напук на лошото време пожелавам на всички прекрасен и весел петък - много настроение и усмивки.
 .При нас вали дъжд,толкова много,че вече подгизнахме.Напук на лошото време пожелавам на всички прекрасен и весел петък - много настроение и усмивки.  

Натали, писали сме заедно - много успешен и спокоен ден мила.
Натали, писали сме заедно - много успешен и спокоен ден мила. 

!
 ! 
   се прибрахме.После какъв дъжд валя олееее
 се прибрахме.После какъв дъжд валя олееее  

.Лека работа!
 .Лека работа! 

В лицето ми се стори ,че Виви прилича на теб.
В лицето ми се стори ,че Виви прилича на теб.

, от опит мога да ти кажа, че отпуска нервната система и после се спи много добре.
 , от опит мога да ти кажа, че отпуска нервната система и после се спи много добре. . В тези зимни дни трябва да се възползваме от всеки слънчев лъч, защото не се знае кога ще ни скове пак студа. Много обичам вашия квартал точно заради близостта му до морето. През лятото само там ходим на плаж.
 . В тези зимни дни трябва да се възползваме от всеки слънчев лъч, защото не се знае кога ще ни скове пак студа. Много обичам вашия квартал точно заради близостта му до морето. През лятото само там ходим на плаж.  . Скоро ще дойде пролетта и ни стане по-леко.
 . Скоро ще дойде пролетта и ни стане по-леко.

Лека и спокойна нощ,мили приятелки.
 Лека и спокойна нощ,мили приятелки.  

по тяхному.
 по тяхному. 

Като децата съм
 Като децата съм  
   само чакам да има някакъв празник!
 само чакам да има някакъв празник!
 и да посвършим нещо.Прекрасен,весел и вълнуващ ден сладуранки.Дидка,писали сме заедно - много целувки за Зари и да прекарате един прекрасен ден.
 и да посвършим нещо.Прекрасен,весел и вълнуващ ден сладуранки.Дидка,писали сме заедно - много целувки за Зари и да прекарате един прекрасен ден.