Доб ро утро и спорна седмица!!!
zakus.omorfi.jpeg
Учудвам се сама как лети времето,годините.......въобще живота .....само при мен ли е така или .........?!........така сме устроени.....Пиша го всичко това във връзка ,че днес е отново понеделник ,отново нова седмица,отново нов месец......Момичета ,не искам да мисля философски ,но до единствения извод до който стигам е че живота трябва да се живее.....как ?!.....Ами по възможно най-добрия начин....Всеки трябва да взема максимума от деня,да търси малките радости ,изненади и всичко красиво,което предлага всеки ден ,който е и неповторим .....Преди 20 години въобще не мислех по тоя начин .....но времето върви и явно хората се променят ,съдя по себе си .....дано към по-добро...Днес имам "бързо ходене " ,но не много ,не зная все още какво ще готвя и

малко съм дезорганизирана ,еее.....след неделя нормално е

На всички слънчев и приятен ден ,правете добрини и се усмихвайте .....аз вярвам,че хората стават по-добри по тоя начин и най-студените се усмихват и .....най-твърдите омекват .....аз не преставам ...."НАДЕЖДАТА КРЕПИ чОВЕКА И УМИРА ПОСЛЕДНА" Бъдете оптимисти !

8021840-santorini-church-oia--greece--vacation-background.jpg
Мила ИВКА,честит да ти е рожденника ! Желая много ,много здраве,късмет на рожденника ,много щастие във вашия дом !Обичайте се ,уважавайте се и бъдете щастливи!!!
4rden.jpg
МАМИ, слънчева седмица и на теб!

явно сме писали заедно